Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (815)

plakát

Jeden gól (2023) 

Nepřišlo mi to špatný a kdyby se to natočilo kolem roku 2000, možná by z toho byla dneska klasika. Film funguje a pokud tam není přímo Taika Waititi ve zbytečný roli faráře, tak to docela slušně šlape.

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Koukám, že už tehdy mi to přišlo blbý, ale teď, po několika letech, kdy jsem to viděl v televizi (s otřesným českým dabingem), je to ještě horší než co jsem si pamatoval.

plakát

Létání pro začátečníky (2023) 

Překvapivě zábavný a absurdní film o strachu z létání. Bavíte se od začátku až do konce, takže překousnete i to, že se postavy chovají trošku nesmyslně. Příjemný zážitek rozhodně umocňuje skvělá kamera i střih.

plakát

Životní trefa (2022) 

Klasický sportovní film o outsiderovi S dobrým Adamem Sandlerem a příjemnou stopáží.  Co musím pochválit, je kupodivu dobrá kamera, zejména v tréningové pasáži!

plakát

Bod varu (2021) 

Pozor, tenhle film nezachycuje autenticky dění  ve fine restauraci. Jde o drama z kuchyňského prostředí, ve kterém se téměř všechno pokazí. Perfektně natočený (jakože fakt bez střihu na čtvrtej pokus?! wow!) a perfektně zahrané, i když ruku na srdce, to že kamera většinou nezabírala to, jak herci vaří a připravují jídlo, má svůj důvod.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Takový nijaký konec Craigovy ságy. Skyfall zůstává i nadále nepřekonaný (teda pokud mluvíme o Bondovi s Craigem)

plakát

Severní vody (2021) (seriál) 

Perfektně zfilmovaný seriál dle předlohy. Zachytil atmosféru a notnou dávku sirovosti. Ferell jako Drax je jen třešnička na tomhle potem a špínou prolezlým dílem.

plakát

Pražské orgie (2019) odpad!

Vydržet na tohle koukat do konce by znamenalo nenávidět sám sebe.

plakát

Párty Hárd (2019) odpad!

Na tohle jsem už moc starej

Časové pásmo bylo změněno