Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (269)

silentname 

všechny recenze uživatele

Popravde, keď sa Adam Sandler dostane do vážnejšej role, pôsobí na mňa ešte úprimnejšie a lepšie ako keď sa snaží robiť komédiu. A vďaka kvalitnému castingu, skvelému basketballu, dobrému srdcu a príjemnej atmosfére, ktorá z tohto filmu vyžaruje sa "Hustle" stáva jeden z mojich najobľúbenejších filmov s Adamom Sandlerom. Pravdou je, že posledné roky som už dávno nevidel ani Queen Latifah vo vážnejšej úlohe a musím povedať, že ako jeho manželka pôsobila rovnako skvele. A okrem toho tu máme Juancha Hernangomeza ako mladého talentovaného basketbalového hráča, ktorý ale potrebuje trošku poštuchnúť správnym smerom. Talent treba vylepšovať a treba sa zdokonaľovať. A tréningy v tomto filme vyzerajú výborne. Behy kopcom, driblovanie, hody cez koleso, koncentrácia na hru... všekto je tu obsiahnuté a pôsobí to skvele. Okrem toho je aj film preplnený veľkými menami zo sveta basketbalu, športové časti vyzerajú perfektne a najmä vzťahy medzi našimi hlavnými hrdinami sú veľmi dobre zachytené. Mám taký pocit, že Stanley vidí v Boovi tak trošku toho atletického syna, ktorého nikdy nemal. A to puto medzi nimi je veľmi dobre spracované. Ale to neznamená, že nepodporuje svoju dcéru vo svojom sne byť filmárkou. Celkovo láska k rodine je tu vidieť asi aj zo strany Boa aj Stanleyho. Obaja tomu filmu veľmi veľa dávajú. Pre mňa úprimne skvelý film, ktorý miestami ma aj prekvapil svojim smerovaním, hoci sa samozrejme dočkáme finále, ktoré by sme chceli vidieť. Sú tu určité aspekty, ktoré som vedel predvídať, no sú minimálne spracované na úrovni, ktorú musím na filme oceniť. Dávno ma Adam Sandler takto nepotešil. Naposledy to bolo asi v "Uncut Gems". Tak mu dávam na jeho herecké konto novú čiarku medzi dobrými filmami. Hodnotenie: A- ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Do you love this game? I mean, love it with your whole heart. Because if you don't, let's not even bother. Let's not open that door. They're just going to slam it in our face. I love this game. I live this game." Hodně dobře. Na další film od Adama Sandlera jsem se skutečně těšil. Obzvlášť když vím jaký je on basketbalový fanoušek. Proto udělat film o basketbalu, kdy mu bude role ušitá na tělo je vlastně něco jako splněný sen. Hustle přesně takový je. Šablonovitě opisuje Warriora i Rockyho (Phili huh?)... A mnoho dalších. Sice by nemusel na konci tak moc přešlapovat, ale nijak mi to nebrání si film užít plnými doušky. Tohle je prostě film, který funguje jednou za dekádu a Sandlerovi se to podařilo. Podařilo se mu prodat mi film o sportu co mi vůbec nic neříká. Vím, že z něj trhlé komedie udělali hvězdu, a ani tady se svému typickému humoru nakonec nevyhne. Přesto mu vážně role sednou čím dál více. Další sportovní film o cestě na vrchol a splnění snu. Ovšem tenhle má i duši. (88 %) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju sportovní dramata a i když Hustle do tohoto žánru nepřináší nic nového a jede podle klasické šablony kdy jsou hlavní postavy střídavě dole a nahoře, aby se nakonec dočkali zaslouženého úspěchu, vůbec mi to nevadí. Na Hustle je totiž vidět, že je to pro Sandlera jakožto sportovního fanouška srdeční záležitost a svou přítomností dělá z celého filmu hodně feel good záležitost. Celé to působí neuvěřitelně přirozeně i ve chvílích, kdy hlavní hrdinové musí podle scénaře spadnout na dno aby se následně mohli odrazit k lepším zítřkům. Sám Sandler tu pak potvrzuje že tyhle role kde se nemusí pitvořit a dělat humor za každou cenu mu skvěle sedí a ač ho mám rád i v komediích, moc rád uvidím víc filmů s ním, které budou brnkat na vážnější notu...80% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze Sandlera bude ještě nakonec slušný herec. Jeho komedie mě moc nebaví, ale v téhle vážnější poloze mi seděl o dost víc. Sportovní filmy jsou moje slabina, takže v okamžiku, kdy jsou alespoň průměrné, tak mě budou bavit. Na druhou stranu je třeba říct, že Hustle s klidem nad tím průměrem vyčnívá a to nejen díky Sandlerově postavě skauta. Je to správně namíchaná kombinace dramatu, neokoukaného sportovního prostředí a těch správných klišé. Většina sportovních filmů trpí na to, že sportovní záběry za moc nestojí. Tenhle takový problém nemá, protože se tady sešla plejáda současných i bývalých hvězd basketbalu. Dokonce i hlavní hrdina je profi basketbalista, takže mu spíš lidi budou vyčítat neherectví. To znamená, že fanoušci basketu si užijí film ještě o něco více. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborné! Športové filmy mám celkovo rád (okrem bojových), a hoci ma basketbal nikdy nejako nebavil, tak tento film bol skvelý. Pohľad prostredníctvom basketbalového skauta bol originálny a aj vďaka tomu to malo úplne inší pohľad na celý príbeh ako pri iných filmoch typu "zrodila sa hviezda". Adam Sandler sa mi v dramatických rolách páči oveľa viac ako v tých starých "sandlerovkách". Film mal výborné herecké obsadenie, v závere som bol prekvapený, koľko veľa reálnych basketbalových hviezd sa vo filme predviedla (úprimne, nepoznal som nikoho). Príbeh o objave budúcej hviezdy kdesi na streetballovom ihrisku v Španielsku bol chytľavý, a páčilo sa mi, že tu bolo ukázané, že talent bez disciplíny, pokory a psychickej stability je len polovica úspechu. Som rád, že som po dlhej dobe narazil na kvalitný športový film. 4* (nemal ďaleko ani od piatich) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama