Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné jak se na první pohled zdá. Překousne-li člověk fakt, že typickým Disney rodinný schématům se nevyhne lze se i bavit. Scénář se opravdu utápí v bídném rodinném kýči plného milých příhod a starostí. Ale naštěstí Fickman tahá zářivé eso: Rocka. Ten suveréně zvládá ustát většinu dementností se ctí, ukazuje komediální talent a vlastně jenom díky němu jsem celý (dost natažený) film dokoukal. A jenom díky němu dávám tři hvězdy. 50 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Disney servíruje ďalšiu zo svojich povestných rodinných komédií. Podarilo sa im zlanáriť na svoju rodinú stranu, wrestlera, alias kráľa škorpióna alias neoficiálneho krála akčných filmov Dwayna The Rock Johnsona. Komediálny telent je u Johnsona nesporný a tiež sa dá rozprávať aj o určitom hereckom talente a aj keď je tento film klišovitý a priveľmi cukrový a celkovo rodinný ak nie detský práve Johnsonova charizma spôsobuje že je tento film dopozeraťeľný aj pre dospelejších, pretože je ksichty a pohyby sú znamenité. Disney sa dal na propagáciu a vo svojom diele je to preplnené odkazmy na disneyho seriály, Hannah montana ktorej piesne zaznú v pozadí a tak isto sa na chvíľu objaví znelka seriálu v tv. Madison Pettis ako Johnsonova dcéra je roztomilá a hádže tie svoje kukuče. Ostatné postavy sucks!! Fickman natočil skrátka rodinú zábavku. Celkovo vzaté začiatok bol príšerný a priznám sa že prvú pol hodinu kde dej nesmeroval nikam a bolo to len hlúpe otukávanie medzi otcom a dcérou mal som chuť to vypnúť ale druhá polovica je svieža a klišovitá takže sa to dopozerať dalo. Maličká jednohubka ktorá neuškodí ale ani neprinesie veľký zážitok. Osobne sa teším kedy The Rock opäť nakope niekomu riť, než aby tancoval balet. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Super Bowl, poslední čtvrtina, rozhodující akce. Když se začínající táta a hvězdný quarterback Dwayne s několika zlomenými žebry svíjí v šatně na lékařském lůžku, copak asi budou jeho Lurdy..? Od Disneyho produkce série krátkých klišé přihrávek až do očekávaného touchdownu. Zajímavé maximálně tím, jak The Rock tady projde přerodem z narcistního egoisty na starostlivého jedince s péčí o blaho bližních. Normálně je hned to druhé.. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jo, jasný, musíme si nejdřív říct, že toto je klasický film, který je pro mnoha lidí jen nudou, utrpením a snahou nějakého režiséra natočit rodinnej film, kterej se mu ale vůbec nepovedl a nemá žádný smysl. Mě se ale Game Plan jevil jako supr komoška, která fakt dokáže pobavit (a pro ženy je tu také pozdvižení u Johnsonova těla), ale nejen kvůli těm komediálním prvkům se mi film líbil, také mám rád Dwayne Johnsona, ten když si umí vybrat dobrej film, tak je fakt na co se koukat, toto je sice klasickej béčkovej film, ale furt se to dá a já jsem docela spokojen. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)

Reklama

Reklama