Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tenhle film už jsem viděl hodněkrát a pořád si v něm nacházím nové vtípky nebo si opakuju ty staré dobře známé: "Vždyť vypadám jako bych vyhonil slona!" Romantická linka je plytká, ale neurazí díky charismatu obou představitelů. Herecky je to našlapané a velice mě těší klasik Rhys "Hrana" Ifans. Americký fotbal je tu velice dynamický a přístupný i pro člověka, který se v tom ani trochu neorientuje (jinak je tento sport v reálu docela dost zdlouhavý). ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Dost dobra a kvalitna sportova komedia, skupina okolo Falca je teda ozaj epicka. Nemozem tomu stale uverit, ze som sa o tomto filme dopocul az teraz po 12ich rokoch od vyroby. Americky futbal, o ktorom som nic nevedel, je pre mna spanielska dedina aj nadalej. Vobec som sa nesustredil na hru, ale len na vtipy vo filme. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to vyzerá jak remake Prvej ligy. Len namiesto baseballu sa tu hrá americký futbal, ktorý ma baví ešte menej ako ten náš. Je tu tím zložený z bandy rôznych divných postavičiek alebo lúzrov a aj keď je v obsadení kopa hviezd, tak ma ani jeden z nich nebavil a ani raz som sa nezasmial. To kto vyhrá záverečný zápas mi bolo jedno. Takže ani na druhý pokus ma to nechytilo a to vysoké hodnotenie na ČSFD vôbec nechápem. 3/10. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Náhradníky můžu bez problému rozdělit na dvě poloviny. První je nadějná, svěží a vtipná a skvělý Gene Hackman v ní dává dohromady tým podivných existencí, mezi nimiž normálního člověka nenajdete. Druhá je zoufale obyčejná, nudná, prázdná, nezajímavá, předvídatelná a já nevím, jaká ještě. A navíc v ní je málo Gena Hackmana. Škoda. Pokud měli být Náhradníci jakousi komediální odpovědí na o rok mladší Vítěze a poražené, tak u mě tedy rozhodně nezvítězili. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)
  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)

Reklama

Reklama