Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

campix 

všechny recenze uživatele

Občas si něco vsadím,ale za odborníka na tomto poli se opravdu nepovažuji. V americkém fotbalu se už vůbec nevyznám a přesto mě Maximální limit chytl. Všechny snímky D.J.Carusa na mě působí velmi sympaticky a ani Maximální limit není výjimkou. Když se vám podaří upsat do role Al Pacina, tak to nějaký závratný propadák být nemůže a ostatní herecké výkony bych ohodnotil také velmi kladně. Trošku mě mrzel běh děje, kdy sem věděl co a jak bude dál, ale vyvážil to ten pocit adrenalinových sázek, který na mě dýchl i když jsem seděl pěkně v teple domova a o žádné peníze mi nešlo. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

Reklama

emo 

všechny recenze uživatele

Typická 70tka. Film je veľmi slušný na to, aby som ho šupol do priemeru, ale plnohodnotná 80tka to tiež nie je... Scenár je trochu naivný, pár krát aj nudný ale ako celok v pohode stráviteľný. Hlavným poztívom sú samozrejme herecké výkony šandardne skvelého Al Pacina a veľmi slušného Connaugheyho. Či bolo jeho obsadenie najlepším nápadom, vzhľadom ne dej filmu neviem -s jeho sedláckym texaským prízvukom by som mu asi nezveril milióny dolárov, ani keby mal na hlave liter gélu a oblek od Armaniho ;)))) Každopádne je však chvályhodné obsadenie Rene Russo, ktorá podáva skvelý výkon + nebezpečne dobre vyzerá! A ako bonus tu ešte je aj genitálny Armand Assante! Na tú scénu v parku len tak nezabudnem.... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O sázení mnoho filmů rozhodně není. Zajímavější je o to fakt, že tento příběh je krom toho ze života a údajně podle pravdy, ale koneckonců proč by také ne. Štěstí občas může mít kdokoliv, když si vzpomená například na takového Forresta Gumpa, takže proč by vlastně ne. Spíš to dokáže naštvat lidi, kteří pravidelně sází. Ale o to tu vůbec nejde. Maximální limit je hlavně a to především dojmout a zobrazit život takových lidí jako Matthew McConaughey byl. Ačkoliv na vrcholu, neskutečně namyšlený a i když se neměl za co stydět to co z něj skvěle hrající Al Pacino udělal, jemu dokázala uškodit. Al Pacino celkově je v tomto filmu kapitola sama pro sebe. Dokážete ho milovat ale i nesnášet. Jeho život je jedna velká sázka do loterie a je jen na jeho koňi, na jaké částce se mu šipka zastaví. Stejně na tom je tento film. Sázka do loterie. Buď si ho oblíbíte nebo uvážíte, že to je další průměrné drama. To je jen na Vás. Já momentálně příliš nesázim a s filmem jsem byl víceméně spokojen. --- Starosti mi dělá už jen jedno. Až vyhrajeme, budou na nás znovu mířit kamery. Tak žádný voloviny s ňákým "Ahoj Mami". Když chcete děkovat, děkujte mně. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)

Reklama

Reklama