Reklama

Reklama

VOD (1)

Generální manažer týmu amerického fotbalu se musí rozhodnout, jak naložit s možností prvního výběru při draftu, do kterého zbývá zhruba 13 hodin. Manažer Sonny Weaver má před sebou nejdůležitější den nadcházející sezóny. Den draftu. Tým Cleveland Browns má právo první volby, to znamená, že si může z mladých hráčů, kteří jsou k dispozici, vybírat jako první. Nejžhavějším kandidátem je Bo Callahan, vítěz Heismanovy trofeje. Sonny se musí rozhodnout, zda ho vezme a co je kvůli tomu ochoten obětovat. Zároveň se nedávno dozvěděl, že jeho přítelkyně Ali čeká dítě. Fanoušci Clevelandu jsou velmi nadšeni z toho, že by za jejich tým mohl nastoupit právě Callahan, jenže Sonnymu se na něm pořád něco nezdá. Večer začíná draft, který vysílá celostátní televize a tým Browns má deset minut na svou první volbu... (TV Nova)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (253)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Co na tom stupidním sportu vidíte, vy žrouti bik meků? Americká oslava (světe div se) dle skutečné události o koumákovi, jemuž padl dobrý draft! Definitivně jsem nepochopil, jak že výše uvedený draft funguje,ale Kostner během výběru tvářil poměrně vážně, takže by pro nezainteresované bylo zjevně nemožné do dané problematiky zaplout. Pěkná roštěnka Kevine! 68% Celosvětový výdělek k 22. 9. 2014: $25,000,000, což je 0,76 násobek budegtu ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit. Pozeráte film o téme, ktorej veľa nerozumiete. Na scéne je veľa postáv, ktoré sa prekrikujú, hádajú, vymieňajú si lístočky a divoké telefonáty. Vy nerozumiete, ale bavíte sa. Draft Day mal byť ten prípad, ale nie je. Reitman na to jednoducho nemá. NFL Draft je zaujímavý proces, ale filmu sa nepodarilo ani z časti pokryť machinácie, ktoré ho sprevádzajú. Všetko je povrchné, často zmätočnejšie, a pri rozhodujúcich scénach nevie divák povedať, či je to pre hlavnú postavu dobre alebo zle. Film má celkom spád a vďaka vedľajšiemu hereckému obsadeniu (Elliott, Langella) nenudí. Ale to je na dnešnú dobu málo. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIC NENÍ NIKDY JISTÉHO. ALE NA KONCI NEZÁLEŽÍ NA NIČEM JINÉM, JEN NA TOM, CO SI MYSLÍŠ TY....“ /// Křetínský, Paclíku, Karle (to je ten z Liberce – pozn. pro Pražáky) dívejte se! Kevča ve formě a ve víru rozhodování. Právo prvního výběru – zlatá žíla nebo černá můra? … JE TO ÚŽASNÁ HRA! Tak tady se moc neshodneme… A CO FILM? Jede to jak má (– bavíme se o sportovním filmu), nějakej stres, monology, dialogy, vobčas klip z NFL, ale takový - normální. Naštěstí věděj, kdy zabrat, a tak v závěrečný půlhoďce se rozehrává pokerová hra, která film vytahuje na 4*. V tom závěru je totiž něco… co třeba chybělo Pittovi v Moneball. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem holka z Clevelandu. 2.) Super Bowl. 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"HOW IS IT THAT THE ULTIMATE PRIZE IN THE MOST MACHO SPORT EVER INVENTED IS A PIECE OF JEWELRY?" -------- Slabo nadpriemerný film, priamo zo zákulisia NFL. Aj keď bolo zrejmé, že nepôjde o hru samotnú, nebolo by od veci zobraziť viac futbalových scén, ako len krátke tri, počas celej 106-minútovej stopáže. Obsadenie Diddyho veľké plus. Obsadenie Costnera obrovské plus. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Americký fotbal považuji za mutanta mezi ragby a UPC, ale respektuji, že je to americký národní sport. Tento film stejně není až tak o sportu samotném, jako spíš o jeho zákulisí. Manažer Sonny bojuje v nejkrizovější části roku-době draftu-"výběru" nových hráčů z univerzitních týmů do první ligy, se svými ambicemi, svou matkou, přítelkyní, trenérem, majitelem týmu... . Reitman ukazuje práci klubového manažera tak, že máte sto chutí si nějaký ten tým koupit a jít do toho taky. Poslední půlhodina filmu je velmi dynamická a zajímavá a nenaruší ji ani ty občasné klišoidní zvratky, které tam scénárista propašoval. Costner hrál úsporně, nic na Oscara, ale svoje si odvedl, takže jaký je důvod proč neplácnout 4*? Protože jakkoliv je to dobře natočené, tak je to po obsahové stránce další nablýskaná, ale dutá američárna. A dutým filmům dávám vyšší hodnocení velmi výjimečně. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Filmování probíhalo na Manhattanu v New Yorku a v aquaparku Wildwater Kingdom v ohioském městě Aurora. (reich)
  • Roli draftovaného hráče Raye Jenningse ztvárnil skutečný hráč Houstonu Arian Foster. (Elvis Presley)
  • Herec Chadwick Boseman mal v čase natáčania už 37 rokov, no i tak stvárnil postavu univerzitného hráča. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama