Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nenásilná oddychová komedie, na kterou se klidně ráda podívám znovu. Po tom, co jsem Renée viděla v Appaloose hrát tu nerozhodnou nánu Eli, tak se mi trošku zošklivila, ale tímhle si u mě zachránila reputaci a s kolegou sympaťákem Georgem Clooneym tady vytvořili fakt roztomilej páreček :) Nechybí ani vtipné dialogy a samozřejmě i pár vtipných scének.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film možná nebudu týdny vzpomínat a vyprávět o něm, možná mi nepřinesl nic zásadního nebo úchvatného, ale jen tak nezapomenu, jak příjemně mi u něj bylo. George natočil milý retro filmek s kouzelnou atmosférou, a protože jsem cítil, jak si to všichni před kamerou užívají, užil jsem si ho i já na gauči. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Americký fotbal, ani jeho historie mě příliš nezajímají. Přesto jsem byl zvědavý, s čím George Clooney přijde, zvlášť když to má být spíše romantická komedie než sportovní film. A musím říct, že určité kouzlo to má, dýchne na vás atmosféra 20. let a milý humor. Ve výsledku se však jedná pouze o průměrné dílo, které by asi moc nezaujalo nebýt těch známých jmen pod ním podepsaných... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, i když slovo překvapení zřejmě není na místě. Důvodů je několik. Režie a hlavní role George Clooney, který je opravdu sympaťák. Stejně tak Renée Zellweger. Ta je ve filmu opět velmi krásná a hraje zde skvěle. Co se týče filmu samotného, tak ten je především zábavný. Děj je určitě vydařený a kouká se na něj dobře. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Komediálně sportovní filmík, který neurazí. Téma není nikterak zajímavé a mě se spíše líbilo, jak se povedlo zachytit dobu dávno zpátky (1925) a ty staré Fordky taky bych jednu chtěl. Vskutku zajímavě také působil "flasbackový návrat do války" na kterém vlastně stojí tento film.Já jsem nevěděl, že tu spíte, to bych se určitě ozbrojil. Je docela škoda, že film byl tak dlouhý a komedilně vynikající začátek vystřídá a nyní budu citovat jedno z hlasatelů: "mnohem horší je ta nuda" a právě v délce vidím tu slabinu. Ostatně scénář není také kdovíjak úžasný a vlastně zde možná ani být nemusel. Na druhou stranu se musí pochválit ozvučení Randyho Newmana, které se jednoduše povedlo.Dejte mi kafe, kolik stojí? 10 centů. Tady je 15, to si nechte. Konečně si koupím vysněný barák. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)
  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)

Reklama

Reklama