Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

S Leatherheads mám trochu problém. Na jednej strane je prakticky nulový príbeh (minimálne z hľadiska príťažlivosti) a na druhej odzbrojujúci retro šmrnc a silné jednotlivosti. Clooney herec (aj režisér?) je mužom klasického Hollywoodu, ktorého niekto teleportoval do 21. storočia, aby sme nezabudli (alebo aby sme objavili) jeho kúzlo. 70% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ooo! Čekal jsem nějaký zábavný retro hulahop film a místo toho mi byla naservírovaná- byť v první polovině nevšedně svěží- komedie, které "vévodí" na facku hodný George Clooney. A právě ten zlom zhruba v polovině je pro mě záhadou, protože až doposavad si film u mě vedl dobře. Jenže pak přišla scéna SPOILER, v níž rádoby chytrým způsobem vyhraje Dodge "koženej" zápas a získá si srdce fanoušku, komentátorů a možná i samotného Boha a všechno šlo do Prčic.....Renée Zellweger naštěstí srší charismatem a z fleku překoná už několikrát zmiňovaného George, který se po Tvrdých palicích stavá sice dobrým režisérem, ale pro mě mizerným hercem. Já vím, na pranýř se mnou :D ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nenásilná oddychová komedie, na kterou se klidně ráda podívám znovu. Po tom, co jsem Renée viděla v Appaloose hrát tu nerozhodnou nánu Eli, tak se mi trošku zošklivila, ale tímhle si u mě zachránila reputaci a s kolegou sympaťákem Georgem Clooneym tady vytvořili fakt roztomilej páreček :) Nechybí ani vtipné dialogy a samozřejmě i pár vtipných scének.. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Vkusně a příjemně natočené retro. I když tu má sportovní stránka poměrně dost prostoru, najde se i místo na romantiku. Humorných situací je zde také celá řada. Mimochodem, nikdy jsem nepovažoval Renée Zellweger za pěknou ženskou, ale tady jí to překvapivě sluší.), její postava má šmrnc a více než důstojně sekunduje ohromně sympatickému Clooneymu. --- Stůjte, vy dva, nebo střelím! - Co??? Říká, že střelí!!! - To říká vždycky… - Říkal jsi, že to říká vždycky!!! - No, říká, než vystřelí... ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Clooney opět dokazuje, že je dobrý nejen před kamerou, ale i za ní a téma si na to nevybral zrovna lehké. Povedlo se mu však zachytit dobovou atmosféru a spolu s technickou stránkou lahodící divákovu oku, hudebním doprovodem jazzových tónů Randyho Newmana, popichující novinářkou ztvárněnou Renée Zellweger a samozřejmě svým charismatickým projevem se mu podařilo stvořit kvalitní žertovnou podívanou z prostředí amerického fotbalu. Výborné jsou především dialogy mezi Dodgem a Lexie, na kterých film také dost staví. Každý má sice s válečným hrdinou Carterem Rutherfordem jiné záměry, ale jejich vzájemné škádlení a postupné sblížení, dává prostor pro jejich herecký koncert. Výsledný dojem však sráží celková nevyváženost snímku, trochu pomalejší tempo a fádní konec. Film typu sportovní komedie nebude zrovna Cloonyho krevní skupina, ale nakonec přeci jen v Leatherheads spatřuji slušnou podívanou., která bohužel místy nudí a tak sráží výsledný dojem trochu dolů. (6/10) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama