Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (269)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Hrozně fajn věc. Jasně, šablonovité schéma, ve kterém si divák vlastně jen odškrtává dějové zákruty, ale v rámci feel-good sportovního dramatu to vlastně nemohlo být lepší. Skvělej Sandler, řada vtipných momentů a taky Queen Latifah, která mi snad poprvé nevadila v nějakým filmu. Jeden z těch filmů, který si člověk rád opakovaně pustí. 75 % ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že u nás basket až tak silnou základnu nemá, ale to podle mě nebrání tomu, aby se pro tento film nadchlo velké množství lidí. Zaujalo mě to, bavilo mě to a to přitom basketu rozumím fakt málo :D Sandler - ok, Hernangomez - fajn se na něj dívat, nejvíc mě bavila Latifah :D Film má za mě skvělou hudbu! Tou mě to vtáhlo úplně nejvíc. A jsem ráda, že je tam ukázáno trošku více útrap, které hlavního hrdinu potrápily... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hustle - působí na jednu stranu klíšovitě jak nějaká hecovací disneyovka, na druhou stranu se na to nekouká špatně i když ve strašný zkratce dost předvídatelné, co se bude dít. Sendler najde nadějného basketbalistu, basketbalista dostane na prdel od antilopy, pak trenuje a pak nadejny basketbalista natrhne prdel antilopě. Nic novýho, leč zabavý. Ale antilopa zbytečně moc ukecaná. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Do you love this game? I mean, love it with your whole heart. Because if you don't, let's not even bother. Let's not open that door. They're just going to slam it in our face. I love this game. I live this game." Hodně dobře. Na další film od Adama Sandlera jsem se skutečně těšil. Obzvlášť když vím jaký je on basketbalový fanoušek. Proto udělat film o basketbalu, kdy mu bude role ušitá na tělo je vlastně něco jako splněný sen. Hustle přesně takový je. Šablonovitě opisuje Warriora i Rockyho (Phili huh?)... A mnoho dalších. Sice by nemusel na konci tak moc přešlapovat, ale nijak mi to nebrání si film užít plnými doušky. Tohle je prostě film, který funguje jednou za dekádu a Sandlerovi se to podařilo. Podařilo se mu prodat mi film o sportu co mi vůbec nic neříká. Vím, že z něj trhlé komedie udělali hvězdu, a ani tady se svému typickému humoru nakonec nevyhne. Přesto mu vážně role sednou čím dál více. Další sportovní film o cestě na vrchol a splnění snu. Ovšem tenhle má i duši. (88 %) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama