Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Disney balansoval na hranici trápnosti...ale našťastie podarilo sa mu dostať z tejto hranice...The Rock hrá tak ako to vie - väčšinou grimasy, Roselyn "je strašne sexy" Sanchcez, ale to dieťa, je to proste ukecaný negr....ale ináč je príjemný rodinný Disney film, určený skôr deťom, ale dospelým sa to bude tiež páčiť ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, tohle je zbraň hromadného ničení!!! Rád bych napsal, že Rock je takový sympaťák, že utáhne i sebehorší film, ale bohužel platí pouze část z toho. Rock je skutečně talentovaný ultrasympaťák (a herecky čím dál lepší), ale tuhle scenáristickou demenci nemohl zachránit ani on. Do obrázků rozpohybovaná učebnice toho nejtrapnějšího klišé, kde když si vzpomenete na cokoliv, co jste už stokrát viděli a nemáte tak rádi (a s gustem to paroduje Červený trpaslík), tak to tam bude. Tady nefunguje vůbec nic, ani logika, ani situační humor, ani milé Rockovy grimasy. Stávka scenáristů na vlastní oči :o) Přesně takovéhle „family movies“ dnes vydělávají ve Spoj.státech velký prachy. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Arnold, Vin, Ice a teď i Dwayne! .... Od začátku máte vše nala(e)jnované a 3* bych dal, kdyby druhá polovina filmu byla celá alespoň taková, jako její počátek. Bohužel se tak nestalo a ani The Rock to nedokázal ustát! .... Dwaynovi nic nevyčítám, kvůli němu jsem si film pustil, ale trochu jsem to čekal. Na vi(í)ně jsou určitě scénáristi, když pozoruji, co má být podle nich cool! .... Ale ať jen nepomlouvám: muzika dobrá, těch pár minizáběrů z footballu docela taky. ... No prostě ve "svaloušských" komediích pro mě bude nadále vévodit Arnie! ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Dwayne je jeden z mála namakanejch rambodílen, který uměj hrát. A tahle hodně rodinná komedie mu docela sedla, s lehce přidrzlou dceruškou fungovala dobrá chemie a i přes spoustu infantilních vtípků (jasně, primární skupina sou děcka) se na to dalo bez problémů koukat. Ale jedno shlídnutí mi bude stačit. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy o rodičích a dětech, tedy o tom, jak se oba naleznou, ale i o tom, jak se nenaleznou... Prostě filmy, ve kterých je vyobrazen "konflikt" mezi světem dětí a světem dospělých, mám moc rád. I když jsou scénáristicky jednoduché, mnohdy předvídatelné, a mají prakticky všechny stejnou kostru. Umí ale diváka dojmout a příjemně pobavit. Dwayneovi Johnsnovi role amerického fotbalisty prostě sedí a prospívají mu. Je v nich hodně příjemný, komický a zábavný. Malá Madison Pettis svou roli zahrála velmi dobře a myslím, že je to nový talent americké kinematografie. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Tým, ve kterém hraje The Rock, se měl původně jmenovat New England Patriots. Kvůli smlouvě s NFL si však tvůrci nakonec název týmu vymysleli. (Bauer)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)

Reklama

Reklama