Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

ripo 

všechny recenze uživatele

Keby sa dali používať aj desatinné miesta, tak sa z toho vyhrabe necelých 2,5* .... Klasická snímka, ktorá vlastne namá čím upútať. Jednoduchý, popoluškovský príbeh o chudobnom čašníkovi, ktorý prevráti naruby myslenie o otm, kto má byť futbalistom, a kto nie ... Naozaj, akoby šlo všetko podľa jednej šablóny, aj napriek tomu, že film bol nakrútený podľa skutočnej udalosti ... Alebo práve preto ?!? Jedinou vecou, ktorá ma na tomto filme upútala, bola hudba - nič viac ! ()

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tématikou mám moc rád, když jsem unavený a nic nad čim bych musel trochu zapnout mozek se mi nechce pouštět..V tom případě přichází na řadu takovíto "jednohubky". Kdybych nevěděl, že Invincible je natočen podle skutečné události, tak dám 3*, páč bych si myslel, že to je naprosto nereálná blbina...ale teďka dám příběhu Vince Papaleho 4*, protože si myslím, že o podobném příběhu sní nebo snilo dost chlapů...já samozřejmě taky:) ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní pohádky mají za cíl často jedno a to samé- vtáhnout diváka do děje tím způsobem, že se cítí být v kůži hlavního hrdiny. A tento snímek má velkou výhodu právě v tomto ohledu, protože snad každý z nás je (nebo alespoň někdy byl) fanouškem. Tvůrci nám zde dávají možnost nahlédnout na příběh přesně takového fandy, který dostane obrovskou příležitost stát se členem svého milovaného klubu a je jen na něm, jak se s tím popasuje. 90 % Oblíbená část- "Vyhoď z mojí skříně to triko Giants." ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příběh Philadelphského orla s číslem 83 Vince Papaleho.Osobně mám rád tyto sportovní filmy, ať už nabízejí realné příběhy a nebo jsou naplněny sportovně - v tomto případě americkým fotbalem. Mark Wahlberg zahrál velmi pěkně a to i přes to, že se film odehrává roku 1976 a musel mít dlouhé vlasy (dle mého názoru to k němu moc nejde). I přes ty vlasy se mi to líbilo ;-) * * * ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Laskavé vyprávění z prostředí ne až tak laskavého sportu ? Tak nějak ... vlastně jakožto zarytá nefanynka poněkud obtížněji chápu, kterak mohl zůstat bezvýhradným a opravdovým fanouškem svého týmu i poté, co ho poznal ZEVNITŘ - poté, co okusil způsoby profesionálního sportovního kolektivu ... když mu prostou, nezkalenou radost ze hry museli vracet jeho bývalí amatérští spoluhráči. Ale to není moje starost ... já se jen snažím posbírat odpovídající počet hvězd - a přidělit je americkému fotbalu, který se mi z duše protiví ... a chlápkovi, který si mě získal svou otevřeností, svou upřímností, svou obětavostí, svou nezištností - svým veskrze pozitivním a poctivými přístupem k životu. P.S.: Snímek vznikl na základě skutečného životního příběhu Vince Papaleho. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Natáčení filmu oficiálně podpořil tým Philadelphia Eagles i vedení národní fotbalové ligy. (don corleone)
  • Mark Wahlberg je ve skutečnosti o 14 cm menší než Vince Papale. Vince Papale měří 188 cm. (MiCM)

Reklama

Reklama