Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (269)

William_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neměl A. Sandler každých 30 minut potřebu opovrhovat a nadávat na (evropský) fotbal, možná bych i tu 4 * dal, ale i tak se jedná o velice dobře natočený film s trochu klišé dějem, avšak nečekaným zvratem na konci. Pro B-ball fandy povinnost, pro obyčejné smrtelníky průměrný film co jim toho moc nedá. Musím pochválit i povedený soundtrack a celkový hudební doprovod. Víc filmů o basketu, jde vidět že mají úspěch! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sportovních příběhů už byla celá kopa, ale jak to tak vypadá, tak nikdy jich není dost, aby jste se jich přejedli. Navíc zde je v hlavní roli civilní Adam Sandler, který je v tomto ohledu vždy skvělý a celé je to směřované na fanouška NBA, přičemž i nefanoušek si najde pár hezky zpracovaných životních dramat. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo Adama Sandlera trochu sleduje, moc dobře ví, že má rád sport a hlavně, že miluje basketbal. BB také pravidelně zařazuje do svých filmů, ať už jde o Trestnou lavici, Drahokam či Machry. Není se tedy čemu divit, že se konečně pustil do celovečeráku totálně věnovanému právě tomuto sportu. A já jakožto fanoušek a hráč-amatér chrochtám blahem! Sportovních filmů jsou kvanta a jisté šablonovitosti se už jde málokdy vyhnout. Jenže tím mi došly výtky. Film od srdce, ze kterého je cítit láska k basketu. Zároveň jde o nejlepší Sandlerův film za posledních 10 let, nejen film samotný, ale hlavně jeho herecky bezchybný koncert. Předem je ale nutno upozornit, že nejde o komedii! Množství basketbalistů a celkově lidí z jeho prostředí je naprosto šílený. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí NBA, stárnoucí Adam Sandler výborný, no a španělský basketbalista Juancho Hernangomez úžasný.. Zcela náhodně objevený obrovský talent (a jeho trnitá cesta vzhůru) mě zaujal od chvíle, kdy jsem ho viděla hrát, prostě mě měl lusknutím prstů.. Mýma očima zdařilý sportovní film se skvělým ansámblem, asi tři herci a dva tucty basketbalistů, příjemná změna.. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Ve filmu si zahrály více než 2 desítky v té době aktivních nebo bývalých profesionálních NBA basketbalistů, kteří většinou ztvárnili sami sebe. Výjimkami ale byli například Juancho Hernangómez (Bo), Kenny Smith (Leon) nebo Anthony Edwards (Kermit Wilts), tedy právě ti, kteří dostali nejvíce prostoru. Kromě toho se zde objevilo i několik legend streetballu. (ArsenalEagle)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama