Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

Reklama

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

NFL u nás není vůbec populární, a tento film, i kdyby se nakrásně přetrhnul, tak je to pořád film o americkém fotbalu. Silně pochybuji, že mezi diváky je nějaký, který by dovedl jmenovat dva hráče tohoto sportu. Film naplnuje typické schéma sportovních filmů, jak ho každý dobře zná, kdo viděl nějaký film ze sportovního prostředí. Plusem mohlo být herecké obsazení, ale to hraje tak uboze, až se divím, že je na place někdo na to neupozornil. Zvláštní kapitolou je pak příšerné herectví Gena Hackmana, který v poslední době hraje vše s rutinou. I méně zkušený divák hodně dopředu s určitostí ví, jak film skončí. Dobrý výběr hudby to nespasí, protože když si uvědomím, jak nepravděpodobnou cestou se film ubírá a jak snadno outsideři zvítězí, je to děs. Ve sportu to takhle opravdu nefunguje, ale ono to nefunguje ani v tomto filmu. Proč taková kravina o ničem je v červených číslech, zůstává záhadou. Mé hodnocení: 20% ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie sice skoro vždycky spadá do klišé ve stylu - Parta looserů se spojí ve skvělý tým. Pak se rozhádají ale nakonec se usmíří, dají všechno do pořádku a poslední zápas vyhrají (nejlépe v poslední vteřině jen těsným rozdílem)....no ani tenhle film se tomuhle neubránil ale jinak na něm nevidím nic špatného. Skvělá komedie s partou fakt divných týpků proti kterým bych snad nehrál ani člověče nezlob se. U téhle komedie sem se královsky bavil a vřele doporučuju všem, kdo mají rádi sportovní filmy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)

Reklama

Reklama