Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Poslední recenze (20)

plakát

Psychiatr - These Bloody Thoughts (2018) (epizoda) 

Dozvíme se, že obětí se stal Ali ze Sýrie, a k tomu navíc při ohledávání bordelu se doví od Bernardetty (Josepha), že oběti museli k vrahovi cítít důvěru a tak si je získal. Silver smile je prý nemocný a také říká, že sliboval odchod do paláce světla. Na místě také Silver smile přímo potkáme. Moore navštíví zubaře, kde se dovídá původ stříbrného úsměvu. Nakonec přijde pecka, kdy se celý Kreizlerův team setká na večeři, přičemž se doví, že ani jeden druhého nevolal, pozval je sám vrah. Vědí tedy, že je vrah pečlivě sleduje. Tam se k nim dostane dopis, který dostala matka Santorelliho, kde píše vrah, že prostituty nevraždí kvůli sexu, ale protože je jí, s mrkví a cibulí. Což je veliký zvrat v ději. Moc mě baví filozofování nad motivací vraha, vytváření vrahova profilu a Kreizlerova snaha analyzovat vraha ve světle životních potíží svého teamu, ale i sama sebe, což nutně vede ke konfliktům:-). Do toho je fakt krásně vykreslená temná a krutá atmosféra starého New Yorku, kostýmy, i špína a těžký život přistěhovalců.//Saucy boy, fakt?

plakát

Psychiatr - Hildebrandt's Starling (2018) (epizoda) 

Kreizlerův team analyzuje dopis od vraha, odhadnou věk mezi 25-35, a ukazuje se, že Dr. Kreizler má také hajzlovskou stránku. Potom co Sarah nadhodí, že by za vrahovou agresí mohla být dominatní matka, Kreizler se značně rozčílí/řve, Sarah to nebude mít s Kreizlerem asi jednoduché. Při odchodu na ulici si nechá Moore čistit boty a Sarah je pohoršena, že má čekat, až mu vyčistí boty, u toho ji požádá o ruku, myšleno vážně. Sarah nastoupí do kočáru a nechá jej bez pořádné odpovědi. Kreizler s Moorem navštíví vězně v Bostonské věznici, hustá scéna, temno a děs, no, říkám si, to musel být ale komparz:-) Kreizler uznává, že asi neví dost. Při projíždce na koni krásným parkem, Central park?, Roosevelt narazí na starostu, který požaduje ukončit vyšetřování člena bohaté rodiny. Od Kreizlera se doví, že je to mladý Van Bergen, kapitán Crawford dostane úkol získat jeho adresu. Mezitím Kreizler hledá jiného kandidáta na vraha, v církevních kruzích, protože si všimne, že vraždy se staly vždy na svátek podle kalendáře. Roosevelt dorazí do jiného domu, než mu bylo slíbeno a Crawforda propouští. Mezitím Van Bergen je ve společnosti mladého muže v šatech, tančí a připravuje mu drink s čímsi podivným (celkem kouzelná scéna), a místo Roosevelta na něj přijde jeho maminka:-0. Znaky korupce policie, církevního zneužívání. Celkově se mi to fakt líbí, je to návykovka, děj je pomalý, ale takový byl asi i život v minulém století, a to už je tohle pátý díl. //mám si pustit další díl ještě dneska?

plakát

Psychiatr - A Fruitful Partnership (2018) (epizoda) 

Pořád jsem nadšená, že jsem seriál objevila! Atmosféra temného New Yorku okolo 1896 je vskutku na krájení. Sarah zjistí ze schované složky na policejní stanici, že vražd bylo více. Navštíví rodinu Giorgia Santorelliho spolu s Moorem, který jí dělá doprovod. Doví se, že další 2 bratři Giorgia zemřeli. V opeře Kreizler pořádá večeři, kde dá dohromady tým pro vyšetřování, a žádá o svolení Roosevelta. Tým se skládá z Moora, Sarah a bratří Isacsonových, kteří představí vražednou zbraň. Moore to přežene s alkoholem a nelíbí se mu, že Sarah musí trpět takové hrozné povídání, přičemž ho Kreizler ujistuje, že ona to zvládne, protože chce být detektivem. Moore naštvaně odchází dokončit večer do chlapeckého nevěstince, kde pracoval Giorgio (Sally) a zjistit informace sám. Majitel ho omámí a Moore končí na pokoji s prostitutem, odpadá do nevědomí. Předtím ale zjistí, že Sally měl bohaté klienty, kteří si ho vydržovali, zejména  někdo komu říkal "stříbrý úsměv". Scéna v bordelu k nezaplacení, tohle jsem ještě nikdy neviděla, kluci převlečení za ženy. Některé scény byly dost drsné, zkoukněte někdy když nebudete mít špatný den nebo tak, je to fakt temné.

Poslední hodnocení (669)

Schindlerův seznam (1993)

05.08.2023

Star Trek IX: Vzpoura (1998)

05.08.2023

Psychiatr - Ascension (2018) (epizoda) (S01E06)

04.08.2023

Psychiatr - Hildebrandt's Starling (2018) (epizoda) (S01E05)

04.08.2023

Psychiatr - These Bloody Thoughts (2018) (epizoda) (S01E04)

04.08.2023

Star Trek V: Nejzazší hranice (1989)

02.08.2023

Star Trek VIII: První kontakt (1996)

02.08.2023

Psychiatr - Silver Smile (2018) (epizoda) (S01E03)

01.08.2023

Psychiatr - A Fruitful Partnership (2018) (epizoda) (S01E02)

30.07.2023

Reklama