Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (12)

plakát

Death Note (2017) odpad!

Ani jsem to nedokázal dokoukat. Absolutně nevěrný předloze. Chápu, že to chce být originální, ale nemusí to měnit vše na co sáhne. Koukněte se na drama z roku 2015. Je to originální, ale stejně věrný předloze. Doufám, že je nikdy nenapadne udělat druhý díl. Radši ať udělají pokračování Light up the NEW world jelikož mě ten film fakt bavil a chci vidět jak to pokračuje

plakát

Candyman (1992) 

Sakra to byl dobrej horor. Taková atmosféra by se dala hákem krájet. A k tomu ta hudba. Očekával jsem béčkovej horor z osmdesátek, ale tohle. Úžasný překvapení. Jo a předtím než se kouknete. Budete se bát.

plakát

Kill Bean (2009) 

Vrchol kinematografie. To je jasný

plakát

Žraločí tornádo 6 (2018) (TV film) 

Vůbec jsem nečekal, že mě konec tohoto filmu dojme. Vlastně tohle je úplně suprový zakončení celé série

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Tak jako film je to dobrý, ale co Rian Johnson udělal s univerzem Star Wars je strašný. Každej Star Wars fanoušek s počtem mozkových buněk větších než jedna nemá tenhle film rád, včetně mě. Jdi do říti Riane. Doufám, že to JJ v devítce opraví. Což by měl. Sedmičku udělal dobře.

plakát

Joker (2019) 

Naprosto dechberoucí počin. Tohle si jde pro Oskara. Za to vám ručím. A herec stoprocentně

plakát

Doom: Annihilation (2019) 

Nejlíp uděláte když zapomenete, že nějaký Doom existuje a budete se na to koukat jako na nějaký náhodný béčko na který jste omylem narazili. Potom to je docela v pohodě. Herecké výkony jsou, jak to u takovýchto filmů bývá, špatné a o efektech ani nemluvím. A děj je samozřejmě předvídatelný. Všechno to, ale kompenzuje docela dobrá akce a ta část v pekle, která byla dost dobrá. Samozřejmě jako Doom film to selhává. BFG vůbec nefunguje jak by mělo a o Doomgirl myslím, že ani nemusím mluvit. Ve zkratce. Dobrý béčko. Hodně špatnej Doom.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Skvělé rozloučení s nezničitelnou postavou Ramba a zároveň nejkrvavější díl celé série. Možná to má jednoduchý děj, ale koho to zajímá. Skvělé rozloučení se skvělou postavou. Nic víc to není a nic víc to být nepotřebuje.