Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Pohádka
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Strašidla (2016) 

Tato pohádková komedie? Mě potěšila kostýmy, výběrem herců a scénami plnými slunce a pohody, ALE !!! Opakovaný vtip není vtipem, proč pořád Angelika? Jinak místy to nebyl úplně průšvih, ale místy zase nuda, dcera mi nevydržela do konce.

plakát

Vřískot 2 (1997) 

Film o tom, jak někdo vraždí převážně puberťáky? Jo, proč ne? Film mě chytl hned od začátku, musím přiznat, že první díl jsem tehdy neviděla (ještě že). Na rozdíl od prvního dílu, který byl pojat jako parodie, mě dvojka fakt bavila a vracím se k ní.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) odpad!

Jako jedna z mála jsem šla na tento film náhodou a nečetla jsem knihu, film o sexuální deviaci, který je spojený s naivním příběhem, mě opravdu nezískal, na rozdíl od mé kamarádky, která vedle mě na sedadle skoro ani nedýchala, vydržela jsem do konce, jen kvůli ní, už nikdy víc.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Pohádka udržela moji dcerku v křesle kina od jejího začátku do konce, to už samo o sobě něco znamená, její vtip a atmosféra, která není tak ponurá jako u prvního dílu,(tím rozhodně nechci říct, že nebyl úžasnej) si získala i mě. Krásná pohádka, prokvetlá bezelstně podaným humorem a úžasnými hereckými výkony nejen hlavních hrdinů.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Jeden z filmů staršího data, který ocení hlavně Ti, kdo na něm vyrůstali, jsem jednou z nich. Mladší generace má už jiný pohled, který vytváří dnešní doba. Tanec, šarm Patricka a romantika mě dostaly)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Tato pohádka, o které si většina myslí, že je jaksi mimo žánr, mě zaujala i přes své nezvyklé provedení, osloví více starší děti a dospělé, děj napne až do konce. Malé děti by ale, po shlédnutí této jiné Zlatovlásky, nemusely usnout. Přesto hodnotím kladně, pro odvahu vybočit z řady a vybojovat si své místo. A ještě maličkost, mám raději princezny, které jsou své, ne uměle vytvořené, jako např.v Princezně ze mlejna, kde Elišku předabovali, jen aby byla tip ťop, raději chraplavý hlas Terezy Oříškové. A tahle Zlatovláska byla prostě svoje.