Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Na špatné straně (2018) 

že by nový Tarantino. Gibsona netřeba zmiňovat . u něj stačí sledovat mimiku, skvělé hlášky. Supr střih, zvláštní, že i delší mlčení mezi parťákama bylo napínavé. je to třetí Zahler a vždy za 5 *

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

První díl za dvě hvězdy druhý za jednu. Ještě větší scénáristická slátanina než jednička. Obzvláště s smrtí Constance. jsem smutný, co dokáží vymyslet na úkor mistra. Věřím, že kdo nezná dílo Dumase, tak při řádění seriálu alá ordinace v parku a jemu podobných, se mu to líbí. Porthos zde jako šašek, přitom to byl Baron, a už vůbec jsem nepochopil  toho rudého muže z Afriky. Prostě céčko. Časová postoupnost zcela zmatečná, Viva 1961.

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

ať si každý co chce říká, ale když znám dílo Dumase nazpaměť, nemohu tyto pokusy přijmout kladně. Scénář  o ničem, sešitý horkou jehlou, páté přes deváté, vizualizace temná, ani kouska slunce, Jedině Constance, byla k světu, Bankingem měl být krasavec, zde se to nepovedlo, Portos dvoumetrový chlap, zde byl menší než D'artagnan, Kde byli sluhové to nevím, bez Plancheta není D'artagnan, Athos už byl zde šedivý a starý, o ostatních ani nemluvím.  . Souboje nebyli špatné, proto jsem dal 2 hvězdy a garderoba taky dobrá, akorát jsem nepoznal kdo je mušketýr a kdo Richeilovec . Špína a hnůj jak výstižné pro tehdejší dobu, ale i na hnůj svítí slunce.  ROK 1961 v čele s G. Barré, zřejmě nebude nikdy překonán.

plakát

Halo - Halo (2024) (epizoda) 

dobrý, trochu zmatený, lepší byla první série, uvidíme co třetí série.....

plakát

Anihilace (2018) 

hodně dobrý a k zamyšlení. Že by zrození dalších reptiliánů? nebo Plejáďani ? Muzika za 5 hv. zpracování za 4hv. Natálie jako vždy za 5.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

od jistý doby jsem alergický na americkou nadřazenost a touhu ovládat celý svět, ale ty čtyři hvězdy jsem dal za scény z kokpitu a opravdu dobrý letecký záběry. Děj jinak o ničem, ale výborná kamera i střih a Cruis sice už ta nostalgie je z něho cítit, ale Tomík se pořád drží. Myslím, že v tomto případě děj ani nebyl důležitý......

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

jednoduché, ale pěkné. Perfektní obraz, příroda a hlavně skvělá kompozice obrazů, hudba bych řekl trochu vykradená z posledního mohykána, dobří herci, skvělej pes, i dobrý napětí..... jasný 4 hvězdy

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

jednoznačný důkaz toho , že čím více opakování tím hůře. Příběh o ničem, dokonce bych řekl slátanina, jestli  to řídil Spielberg , tak stárne a měl by jít do důchodu. Opakované scény, trochu pozměněny, hodně diskutabilní herecké výkony, asi dostali málo zaplaceno, a triky? Na dnešní dobu podprůměrné. Podle mne ten film byl točen protože to někdo nařídil. Prostě odfušováno. ŠKODA!!!!!

plakát

Nadace - Císařův mír (2021) (epizoda) 

Nikdy nesrovnávej knihu a film. S filmem budeš potom zklamán. Vizuál hodně dobrý, i když hodně převzatý a vtahomat 0-10 u mě za 8. Vysv. vtahomat je jak tě to vtáhne do filmu.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

nebudu popisovat co je dobré a co ne, ale tento seriál mne vtáhl tak, že jsem to shlédl na 2x. Myslím, že ALan v herectví vyzraje. Jednoznačně na to má, dobře se na něj kouká a je přirozený. Nehraje, ale prostě je. V některých momentech mě připomněl Árnyho v jeho zlatém věku. Komando......Doufám, že seroš bude mít další díly. I když přeci.....ten Holmes v něm, mě v některých momentech moc neseděl.