Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Barbie (2023) odpad!

Poprvé nebudu hodnotit pouze film, ale i hodnotitele … film je odpad …no hodnotitele jsou odpad odpadů…chci si vypichnout oko, ale pouze jedno oko…a to proto, abych tim druhym okem spatril utrpeni tvurcu tohoto “filmu”, az je budou mučit a oni budou trpet…a u toho se budou divat na reprizu teto sracky…

plakát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

Máte rádi feminismus? ... já ne! Feministické Sci-fi.

plakát

Mamma Mia! (2008) odpad!

Odpad odpadů...

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Okamžitě se nabízí srovnání s prvním dílem. Musím ale podotknout, že v tomto srovnání vychází "dvojka" více než obstojně. Člověk od toho dostal přesně to, co od toho čekal. Smršť neskutečných grimas a neuvěřitelných příhod či náhod je zde opravdu vydatná. Speciální a zvláštní hvězdička za scénu, ve které génius Jim Carrey předvádí útěk ze špionážního nosorožce :-)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Pro mě jednoznačně jedna z nejoriginálnějších a nejvtipnějších komedií. Samozřejmě musíme brát tenhle komediální a absurdní výplod s jistou dávkou (a né malou) nadsázky. Ovšem kdo od tohoto snímku nečeká neočekávatelné a chce pouze vypnout, dobře se bavit a příliš nepřemýšlet...tak tohle je film přesně pro vás...

plakát

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (2003) (koncert) 

Doporučuji lidem, co zde dávají pět hvězdiček, aby shlédli Off the Map. už ted je ale zklamu...šest hvězdiček opravdu dát nejde!!!....o hodně slabší než předešlý DVD počin.

plakát

Off the Map (2001) (koncert) 

Bez nadsázky nejlepší koncertní DVD. Samozřejmě pro mě. Ovšem rozhodně stojí za sehnání. Z celého záznamu a de facto z celé kapely sálá ohromná energie a odhodlání. Prostě taková kultovka na první poslech.

plakát

Red Hot Chili Peppers: What Hits?! (1992) (video kompilace) 

"bestofka", která vyšla na můj vkus příliš brzy (k desátemu výročí založení). Neobsahuje nic světoborného, vyjma videografie a kratšího záznamu z podařeného koncertu. Bohužel v dnešní době všech možných DC++ a Torrentů, tak trochu postradatelné DVD. Ale ke správnému fanouškovi si cestu najde i originál!!!

plakát

Red Hot Chili Peppers: Funky Monks (1991) 

Nemohu jinak!!! Jednoduše povinnost pro každého RHCPfan. V zásadě nepřínáší nic nového, ovšem o to víc nás dokument vtáhne do kuchyně této kapely. Zvýšený výskyt zápichů!!!

plakát

Planeta Krull (1983) 

Asi největší příklad mojí osobní nostalgie! Dítě na takový film jednoduše nedokáže zapomenout. Projekce po letech sice odhalí nějaké ty nedostatky a vizuální stránka taky nic moc, ale jako dítě jsem to žral. Videokazetu s filmem jsem neustálým přehráváním těméř zničil.