Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

V zajetí kouzel (2015) (seriál) 

Magicians mě nejprve odradil jelikož ze začátku je to velmi zmatečné a trochu nuda. První série se ale pak docela rozjede. Hlavním tahounem celé série jsou hlavní postavy s kterými se časem sblížíte a koukáte dál, jen abyste věděli co se s nimi stane. Druhá série se také bohužel docela pomalu rozjíždí. Pak ale přijde 3. série která je uplně top. Nejlepší epizody jak po stránce děje tak po stránce zahrání. S03E09 je uplně nej. Čtvrtá série pak zase trochu klesne po stránce děje, ale pokud jste se dostali až sem, tak hltáte seriál díl po dílu. Uvidíme co přinese 5. série, trochu se bojím, aby to už nepřehnali.

plakát

Avengers (2012) 

Tak jsem se včera konečně dostal do kina na tento velkolepý film, na který jsem se těšil již skoro rok. Všude se o něm mluví jako o největší kasovním trháku, kde samozřejmě padaly i rekordy. Mě ale spíš zajímalo jestli to není jen bublina, která se často kolem takových filmů vznáší a tak jsem se šel přesvědčit sám. Rozhodně ale nejde jen o bublinu. Děj filmu je celkem přímočarý a po stánce dějové linii tam není mhono věcí, co by mě překvapily, to jsem však ani od filmu nečekal. Jsem ale jen rád, že jsem si před filmem zopakoval několik předchozích Marveláckých snímků, zejména Thor, Cpt. Amerika a Iron many. Děj se občas odkazuje na tyto filmy a nebo předpokládá, že divák ví o čem se mluví, zejména když Bruce Banner mluví o tom "druhém". Pokud ne, tak je možná o to více je divák překvapen, když se Hulk probere. Co mě na filmu ale nejvíce zaujalo a to i více než velkolepé scény s efekty,je vtipnost celého filmu. Tvůrci rozhodně nešetřili hláškami ani vtipnými scénami a to je podle mě to, proč si film zašlouží 5*. Rozhodně si myslím, že se kino smálo častěji než např. u American Pie: Reunion a rozhodně nejde o trapné nebo uměle nasazené vtipy. Nakonec chci jen říct že se těším na další filmy s těmito superhrdiny a musím uznat, že po shlédnutí Avengers rozumím proč si Hulk získal srdce fanoušku a Marvel mu chce dát ve filmech opět více prostoru i přes to že Hulk (2003) byla katastrofa a Incredible Hulk (2008) obyčejný průměr.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Krom super filmu si vychutnávám také skvělý soundtrack.

plakát

Sanctum (2011) 

Nechápu zde to malé ohodnocení. Film je výborný. Sice jsem ho neviděl v kině, ale i přesto jsem na něj koukal bez přestávky celou dobu. Nešlo se prostě od obrazovky odtrhnout. I když děj byl trochu průhledný už od začátku, tak prostředí jeskyní na mě udělalo velký dojem.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Na originální Tron to nemá, ale film se mi i tak velice líbil. Výborný je v neposlední řadě také soundtrack od Daft Punk.

plakát

Román pro muže (2010) 

Oproti Románu pro ženy je to velmi slabé kafe. Donutil se mi ve filmu příliš nelíbí a celkově na mě film působil velmi špatně. Děj ani v nejmenším neoplývá originalitou nebo precizností a humor je velmi strohý. Umělé vtipy Donutila to celé ještě podtrhují.

plakát

Na vlásku (2010) 

Animákům 5* jen tak nedvám, ale tato adaptace si to určitě zaslouží.

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Další z velmi stupidních filmů. Děj je předvídatelný od začátku do konce, humor velmi suchý až nevkusný a na závěr se není na co těšit. Film je tak dobrý pouze pokud chcete vypnout mozek, ale i na to se dají najít lepší snímky.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Film se mi velice líbil i přesto, že Drama není můj oblíbený žánr. Nadchlo mě ale velmi dobré zpracování a výprava. Už příběh samotný je velmi strhující. Rozhodně bych ale na vlastní kůži nic podobného zažít nechtěl...

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Tak tenhle film stojí rozhodně za to vidět. I když mi na první pohled připadl jako kravina, tak 8 Oscarů mi připadlo jako dobrý důvod se na něj dívat. A opravdu celé 2 hodiny jsem jen koukal jak přibitý k obrazovce. Jeden z nejlepších filmů poslední doby.