Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepší seriál všech dob, nemůžu se ho nabažit, i když jsem ho viděl dostkrát. Nejoblíbenější postava jednoznačně Chandler. Je škoda, že už to skončilo, ale pořád je to vtipný a asi nikdy nepřestanu doufat, že bych někdy byl součástí podobné party v reálu. // Viděl jsem v českém dabingu.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Čtvrtá série kromě jednoho slabšího dílu pokračuje ve velkém napětí zákulisí politiky a servíruje nám Francise na pokraji jeho fyzických i mentálních sil. Cliffhanger na konci série mě ale naštval :) // Viděl jsem v originálním znění s titulky.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Hodnocení po první sérii: Wooooooow. Obrovské překvapení, na tenhle seriál jsem narazil náhodou, když se o něm zmínil kamarád na Twitteru, a po prvním ukázkovém dílu jsem dokoukal celou sérii za zhruba dva dny. Naprosto epický díl s paintballem patří mezi top five všech 20minutových dílů všech seriálů co jsem kdy viděl. I další díly jsou na neskutečně vysoké úrovni, španělský rap už zvládám nazpaměť, plus drtivá většina postav je neuvěřitelně sympatická, jen Shirley mi občas leze na nervy. Jinak Britta, Jeff, Troy a Annie obrovské plus tohoto seriálu, ještě o fous výše je učitel španělštiny Chang, no a nejvýše jsou Abed a Pierc. Ti dva mi trhají bránici v 99 % procentech případů. Inteligentní humor, neotřelé prostředí, neobvyklé hlavní postavy... Úžasný seriál, všem doporučuju. A dělá si prdel z Glee :) // Sleduji v originálním znění s titulky.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Něco jako Hra o trůny. Akorát to nemá magii, draky, tolik odhalených koziček, Jiné, nafoukané spratky, bohatýry, čestné lidi, plavby po mořích, zlovlky, Cibulové rytíře, skřety, krvesmilstvo a dalších milion věcí. Počkat, tak proč jsem to právě přirovnal ke Hře o trůny? Jo, už vím. Breaking Bad má podobný počet mrtvých postav. I těch nejoblíbenějších. Kruté a nevděčné. Nejhorší nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Beze srandy. // Viděl jsem v originálním znění s titulky.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Hodnocení po zhlédnutí celého seriálu: Abych řekl pravdu, zklamání po posledním dílu bylo velké. Nebudu spoilerovat, takže spíše obecně: tvůrci slibovali až přeslibovali. Neodpověděli na dost velkých otázek, a odpovědi z šesté série byly v poměru 1:1 s dalšími otázkami. Čtyři hvězdy dávám s tak přimhouřenýma očima, že mi málem vypadly. Mezi mé nejoblíbenější postavy patřil jednoznačně Benjamin Linus a Sawyer (dokud nezměknul). Budu opakovat spoustu lidí, ale přesto - škoda promrhaného potenciálu. Při vzpomínce na první, druhou a třetí sérii, kdy jsem každý díl hltal jedním dechem, načež čtvrtá série nadšení snížila, aby ji pátá zase vrátila na původní hodnotu. Jenže s přibývajícími díly šesté série jsem uvažoval i o třech hvězdičkách. Pak sice přišlo pár slibných dílů, ale konec byl totálně v háji. // Viděl jsem v originálním znění s titulky.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

South Park jsem začal sledovat někdy před šesti lety. Prvních osm sérií jsem zhltl za dva týdny a od té doby jsem pravidelným divákem této ztřeštěné čtyřky. Cartman vždy ruluje a i když ho náhodou tvůrci musí někdy mírnit, díly v hlavní roli s ním jsou nejlepší. Spolu s Futuramou a Simpsonovými nejlepší animák všech dob. A to bych řek. že žlutou rodinku překonává (ta má ale již přes 20 sérií) a s Futuramou remizuje (Futurama má "jen" pět sérií + čtyři filmy). Hodnocení po 14. sérii: Nedá se tomu upřít klesající kvalita, pět hvězdiček však ještě nechávám. South Park přestává být vtipný, co budu sakra sledovat :( Jako pár dobrých dílů taky bylo (It's a Jersey Thing nebo Medicinal Fried Chicken), ale horší začínají převažovat. Snad to patnáctá série vrátí. // Sleduji v originálním znění s titulky.

Dr. House

Dr. House (2004)

Hodnocení po zhlédnutí celého seriálu: Prvních pět, šest sérií jsou na plný počet, House je cynickej vůl, který uráží každého pacienta, ponižuje své podřízené a chová se jako idiot. Je to magor, kterej je závislej na Vicodinu a na ničem jiném mu nezáleží. Pak přijde sedmá, nejnudnější, série, kde House není Housem, je to divné hraní na city diváků a rozhodně to není to, kvůli čemu jsem začal koukat na tento seriál. Díkybohu se osmá série vrací do zajetých kolejí Pendolina a uhání vstříc nečekanému závěru a ještě nečekanějšímu závěru závěru. Budete mi chybět, Jamesi a Gregu. // Viděl jsem v českém dabingu.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Po skončení seriálu mohu s klidem říct, že pět hvězdiček si tento seriál určitě zaslouží. Nic (kromě Přátel) nemůže být vtipné takovou dobu, tak neotřelé a zároveň milé, proto původní hodnocení nechávám. Jistě, některé věci byly natahované, zakončení se nemusí všem líbit, ale já na to tvůrcům skočím rád. Díky za HIMYM. Kdo ale teď přebere štafetu scházejících se přátel a řešící každodenní starosti? Pokud možno vtipnější než (více než) pár dílů z HIMYM :) // Viděl jsem v originálním znění s titulky.