Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (63)

plakát

Within Temptation: The Silent Force Tour (2005) (koncert) 

Na tento koncertní balíček se jen tak nezapomene, hlavně ta otevřená scéna u přístavu, se zakotvenou zaoceánskou lodí...nádherná atmosferá a dost originální. Celý záznam je vyvážený a donutí diváka dívat se na set až do konce. Od obrazovky se prostě neodtrhnete, fascinovaně budete zírat s vytřeštěnýma očima a návštěvu záchodu na pár hodin odložíte.Jen mě trochu zklamal zvuk ale to už se nedá nic dělat.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Daniel Craig se snad pro tuto roli narodil, slabší než Casino Royale ale pořád perfekní . Jsem zvědavej jak se bude Bond vyvíjet dále..těšim se těšim:)

plakát

U2 3D (2007) (koncert) 

Tak tohle mi rozervalo totálně mozek...jeden velkej orgasmus a to nejsem žádnej fanda U2 ...Špičkovej koncert...být blíž už snad ani nejde. Prostě úžasný.

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Má to slabší rozjezd ale jak se to rozjede uz se to nedá zastavit....Starej dobrej Hellboy...hodně povedené pokračování :)

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Ten film, přestože je vlastně úplně obyčejný, je tak neobyčejný a krásný, že asi nikdy nenajdu ta správná slova, která by dokázala po zásluze ocenit jeho kvalitu…skvělý výkon Pavla Lišky.

plakát

Toward the Within (1994) (koncert) 

Jestli nějaká hudba e zpěv prochazi celym tělem doslova a do písmene ,je to tato,absolutně jedinečné.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Ten film se prostě povedl. Kdo neuvidí, neuvěří...Temnému rytířovi se povedlo všechno a na jedničku, film mě zcela ohromil a již jsem si ho zařadil mezi ty, které budu sledovat až do omrzení a nedám na něj dopustit. Po třetim shlédnutí bych klidně ještě jednu hvězdičku přihodil.