Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Poslední recenze (1 152)

plakát

G. I. Joe: Snake Eyes (2021) 

Tak PŘESNĚ TAKHLE bych si představoval film, který by byl vytvořený umělou inteligencí. Nic tam pořádně nedává smysl, jsou tam naplácaná různá témata a poslepovaná dohromady. Hlavní hrdina nesympatický (morálně), roztřesená kamera na přesdržku a Uwaisovi zase dali do repertoáru jen pár kopů, aby ostatní neztrapnil. Co mě ale zarazilo, jsou myšlenkové pochody scénáristů. Tam je třeba scéna, kdy na hlavního hrdinu běží hromada jakuzáků s katanami. Běží z dálky k němu a katany drží normálně v ruce před sebou, nikdo se s katanou nenapřahuje. Běží, jsou už docela blízko a katany pořád před sebou. Doběhnou až úplně k němu na vzdálenost pěstí a katany pořád před sebou a začne se to rvát. Pojďme se tady dneska sejít a pokusme se zjistit, o co těm lidem s katanami tam venku vlastně jde. Možná chtěli hrdinu umlátit tím, že mu budou dávat rukojeťma kaštany. Ufff. Nebo jiná scéna, jak jakuzáci naběhnou na náklaďák a začnou kabinu, ve které sedí hlavní postavy, propíchávat katanami. Krom toho, že to působí jak kouzelnické číslo s propícháváním bedny, tak když se hrdinové dostanou z kabiny ven, jasně vidíme, že všechny zapíchané katany zepředu i shora směřují úplně všude, jenom ne na místo řidiče a spolujezdce. Možná si fakt cvičili ono známé kouzelnické číslo. To u psaní scén nikdo nepřemýšlí, nebo jak?

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) odpad!

Odporná zvrácenost, která se snaží dětem nalhat (čti vypláchnout mozek), že na světě neexistují žádné rozdíly, že nikde nehrozí žádné nebezpečí, že všechno jsou přece jen předsudky. Po vzoru inkluze všichni můžou všechno. U věty "Nikdy nepřiznávej, že na něco nemáš" (přičemž největší umění je právě tohle přiznat), jsem se málem běžel vyzvracet na záchod, protože díky takovýmto "radám" pak vznikají egoističtí smradi, kteří ztratí veškerou soudnost a skončí v Superstar ve Hvězdné pěchotě, zatímco si stále myslí, že všichni kolem nich se mýlí. Navíc úplný opak pohádek o Smolíčkovi - kdyby v téhle zkurvenině vystupovaly Jezinky, mamrdi z Disneye by dětěm namlouvali, že je děti mají pustit dovnitř, protože... však víte, předsudky. Krom toho je ten animák moc vážný a extrémně dost věcí je tam zaměřeno spíš na dospělé, což děcka nemůžou vůbec pobrat. 85% už jasně dokazuje, jak je lidstvo v prdeli a jakože totálně. Kam se poděly ty hezké a milé pohádky? Že si mozek nechají vypláchnout děcka chápu, ale tady je slušně vypláchnuto i u dospělých a Z TOHO MRAZÍ. Co to s váma je lidi?!!!

plakát

21 mostů (2019) 

Mojí velkou chybou bylo, že jsem si před filmem pročetl pár zdejších komentářů v superlativech. Jaké totiž přišlo překvapení, že se přede mnou odvíjí skrz na skrz PRŮMĚRNÁ krimi, jakých jsme viděli už hromadu. Nepřichází to s ničím novým, většina věcí je předvídatlená, třeba scénu v metru jsem přesně odhadnul, jak se bude vyvíjet a jak skončí. A když jedna záporná postava na konci filmu hlavnímu hrdinovi vysvětluje důvod, proč dělá co dělá, nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet, protože tak obehrané klišé přece nikdo v roce 2019 nemohl myslet vážně. Dvě ušmudlané hvězdy za Bosemana (škoda ho), akorát odkaz na Floyda byl trapný. P.S. Je hezké, že v Americe jsou tak přívětiví k retardovaným občanům a umožní jim pracovat u policie.

Poslední hodnocení (2 383)

Marvels (2023)

odpad! 10.05.2024

Vyměřený čas (2011)

07.05.2024

Muž z Toronta (2022)

05.05.2024

Zootropolis: Město zvířat (2016)

odpad! 04.05.2024

21 mostů (2019)

03.05.2024

Hodina vlka (2019)

odpad! 03.05.2024

G. I. Joe: Snake Eyes (2021)

01.05.2024

Říše divů (2023)

odpad! 27.04.2024

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024)

odpad! 21.04.2024

Reklama

Poslední deníček (1)

Evil Dead Rise 2023

Meme na téma degenerace amerických filmařů a jejich psychologického (zvráceného) vidění světa.

Evil Dead Rise 2023