Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Annabelle (2014) 

Opravdu slaby horor...

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) 

A mě se to líbí :), večer po práci nikde nic nedávají a smát se picovinam není zas tak zlý ...

plakát

Vítej doma (2008) 

Dnes jsem ti viděl po druhé a docela sračka ...

plakát

Interstellar (2014) 

Některé filmy je třeba vidět na plátně kina, ja sice film viděl doma na velké tv to ale asi není to pravé ořechové. Ale stejně nejsem moc fanda vesmírných filmu o záchraně lidstva, koukl jsem jen ze zvědavosti a chvále ostatních. Moc me film nenadchl, ale třeba vás bude bavit.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Bohužel nejslabší díl trilogie a když budu brát v potaz i Pána Prstenu, tak nejslabší ze všech těchto 6ti dílů. Celý film je o bitvě, která ani není moc bitvou ( čekal jsem něco pompeznejsiho a něco víc než bylo třeba i v Návratu Krále ), ale nekonalo se. Víc se ve filmu mluví než bitkaří a to je na příběh co ma v názvu bitvu pěti armád málo. Navic zbytečně dlouhá stopaz a to dělá film celkem nudnym. Pro me zklamání...

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Kde jsem jen tento film viděl ... Óóó ano natočili ho Švédi na předlohu švédského spisovatele, prostě se vším švédským. Tak proč to z Američnit. Jinak film - spíše příběh a jeho režírování není vůbec špatne ba naopak, ale za tu falzifikaci nejde jinak než hodnotit nízko.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Film, ke kterému by jste si chtěly rádi přivonět a nestačí se jen dívat... K dokonalosti 5* chybí opravdu jen přivonět a cítit vůni parfému :o)

plakát

Bratři (2009) 

Maguire vytečně zahraná role, Gyllenhaal taky dobrý herecký výkon, ale víc než 3* si to zatím nezaslouží možná až po dalším shlednutím.