Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ta otáčející se kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla luxusní (s každým otočením se jsem čekala, odkud co vyletí:-)), zvýšila se i koncentrace poltergeistovských úkazů za jednotku času (tj. z jednoho na cca. pět za hodinu), zbytek je ale typické "Abnormal Passivity". Na rozdíl od "PA" a "PA 2" jsem však tento díl dokoukala (i když nebylo o co stát...), a tudíž fakt, že se jedná o nejlépe hodnocený díl série, výjimečně i chápu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, takže shlédnuto, a přesně jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mne po chvíli neuvěřitelně vytáčel a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje ... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je Noroi či Insidious (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách.. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Po propadu, který jsem zaznamenal mezi prvním a druhým Paranormal Activity, jsem toho od dalšího pokračování už moc nečekal. Chtěl jsem se aspoň párkrát vylekat a užít si kino. Ovšem pozor, není tu skoro žádná vata, které bylo v předchozích dílech až moc, a strašení začíná hezky brzy. Prostředí konce osmdesátých let navíc působí tak nějak příjemněji než současnost a postavy jsou skvělé. Je zde pár filmových odkazů a dokonce i menší dávka humoru, která sem skvěle zapadá. Lekačky jsou hned od začátku skvělé. Bál jsem se a hlavně jsem se bavil. Je to poprvé, co mě Paranormal activity nadchlo, a pokud by měl být další díl, určitě bych uvítal, aby ho měla pod palcem zdejší parta. Pro mě je tohle zkrátka nejlepší díl série a byl jsem s ním spokojen. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ať si všichni hateři říkají, co chtějí, tvůrci PA jsou mistři autenticity. Pokud chcete vidět další exkurzi do domácnosti, kde straší, není o čem. Trojka je tak trochu návrat k originálu, ať už stylem strašení či atmosférou. Úžasné v detailech (přehlížená výprava, design místností - ten barák bych si chtěl celý projít), naprosto přirození herci (ty holčičky jsou báječný - údajně z 90 % všechno improvizace). Zklamalo pak jedině finále, které není tak intenzivní a pamětihodné jako u 1/2 a působí tak trochu odfláknutě. Přesto velký obdiv k celé téhle franšíze. Krmí si pokladničky naším strachem a já jim rád přispěju tím svým i příště. 3,5* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama