Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Kailo 

všechny recenze uživatele

Kdyby scény, co byly v traileru, narvali do filmu - I would crapped my pants off. Takhle jsem si lekačky užil, nicméně strojený koncept filmu zůstává stejný - graduje, graduje, graduje, BOOM, konec, otázky na jazyku a jedno velké "What the...". Nezapřu, že se jedná o nejlepší díl (prozatímní) trilogie. Má to jakousi hlavu a patu, až na fakt rodinné nutkavé obsese natáčet vše, co se "točí". Každopádně, Oren Peli si může založit filmovou školu, do které by se nemuselo bát chodit nejedno režisérské eso. Protože za pár dolarů (rozpočet jednoho dílu se pohybuje kolem 5 milionů $) vydělat 200 melounů. Noooo, já se klaním, Peli, vyrobil sis zlatý důl. 65% [HD] ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu v pořadí už třetí díl hororové série Paranenormal Debility, kterej může hrdě hlásat, že je stejnou sračkou jako jeho dva předchůdci. K filmu jsem byla donucena, takže se mohu utěšovat, že jsem si tu píčovinu alespoň nevybrala dobrovolně. A nyní co se ve filmu děje - Hovno, hovno, kecy, kecy, hovno, hovno, bum židle , bum stůl, hovno, hovno, juuu důchodci, juuu jóga, hovno a pak konečně konec filmu....a já se přiznávám, že bych radši koukala 83 minut na to jak mi roste nehet na palci pravé nohy, než na tohle. NIKDY VÍC !! ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Tobyho doma mít nechcete -- Výborná Trojka, která v mých očích snad i předčí druhý díl. Koncept je stále stejný, ale díky zasazení do minulosti dojde k několika příjemným osvěžením. chytrý Nápad s oscilační kamerou, humor, osmdesátkový design a hlavně působivý casting hlavní dětské role. Pokud ale autenticita, dokumentárnost a styl strašení téhle série není váš šálek, tak u třetího dílu budete nejspíš trpět stejně jako u minulých. A pokud jste viděli trailer (já ne), tak jste v prdeli taky, protože většina těch děsivých věcí z něj se do filmu vůbec nedostala - skoro to vypadá na možnost nějaké extended verze. Spolu s Insidious nejlepší letošní "home horor" a ty prachy jim přeju. Pokud se tahle série skončila, tak neva, ale pokud se bude pokračovat s podobně dobrými nápady, tak si ještě jeden díl rád dopřeju :). P.S. Zpětně jsem si pustil druhý díl a příběhová mytologie do sebe působivě zapadá. I tak je ale pořád co vysvětlovat. Po obrovských tržbách prvního dne promítání nepochybuji o čtvrtém dílu ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jakožto neznalci předchozích dílů mi vyhovovala zejména délka. Premisa je jasná: něco je v domě a nedá to jeho obyvatelům spát. Poptávka po nějakém posunu je, zdá se, zbytečná. Dialogy kolem jsou totiž úplně o ničem, totálně unavují před nočními scénami, dramaturg si zřejmě vždycky zašel na hodně dlouhé kafe. Grády to nemá, divák se vlastně ani nijak zvlášť nebojí. Prvnímu dílu pomohla výživná mediální masáž, těží z ní i pokračování. Otravná série (to si troufám říct, protože je mi jasné, že ostatní díly jsou totožné), u které si jen můžeme tipovat, že Paranormal Activity 13 se bude odehrávat v nějakém bulharském panelákovém bytě. A duchy přijde vymlátit Steven Seagal. PS: Dcerky a otáčející kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla fajn. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama