Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru je Grave Encounters špičkový (amatérsky) horor. Film je sám o sebe veľmi kvalitný aj vďaka scenáru, no prevedenie je už o niečo horšie. Skvelú hororovú atmosféru si udržíte a to je v horore poďľa mňa hlavné. Asi bolo chybou pozrieť si dvojku hneď po jednotke. Druhý diel bol viditeľne slabší, nemal potrebnú dávku adrenalínu, a hlavne na konci stratil svoje čaro. Škoda.. 50%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování je obdobně blbloučké jako jednička a pokud pominu příšerně zdlouhavý začátek s partou absolutně nesympatických a nechutných studentů, tak je dvojka o drobet zábavnější, protože je hravější a příběhovější. Jenže pořád se to odehrává v tom děsně klišovitém prostředí léčebny, které prostě vůbec netáhne. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Už by(ch) měl (někdo) módu handy-cam-třesaček zastavit! Tento mix, který míchá Záhadu Blair Witch, Saw, Paranormal Activy a všelijaké Activity absolutně nefunguje. Efekty, herecké výkony, střih, kamera.....vlastně vše je totálně špatně. Narozdíl od ASYLUM se tady člověk ani nebaví. Příliš se to tváří vážně. Za chvíli se natočí horor i na baby-cam a bude to opravdu k pos*ání plenek. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto je také "typické" pokračovanie so všetkými kladmi a zápormi, ktoré väčšinou "dvojky" obnášajú. To znamená, že tvorcovia sa rozhodli pritvrdiť, ale aj to pritvrdenie malo svoje mínusy. V prvom rade treba povedať, že je to takmer identická kópia jednotky, akurát s tým rozdielom, že lovcov duchov nahradili teenageri. No ani v prvej časti som tie postavy veľmi neriešil, takže tu mi už bolo duplom ukradnuté, koho tam obsadia. Pre mňa bolo skôr dôležité, že prvá polovica bola ešte nudnejšia a neznesiteľnejšia ako v jednotke. Potom sa to samozrejme rozbehlo, duchovia sú stále pôsobiví, pekných efektov a akčných scén je omnoho viac, dokonca sa dočkáme aj gore, ale na druhej strane zatiaľ čo v prvej časti som sa ľakal každú chvíľu, tu sa to tvorcom darilo len sporadicky. Napriek tomu - pozerá sa na to dobre a svoje kvality si to udržuje, takže po dlhšej dobe opäť fajnový zástupca otravného a otrepaného hororového subžánru, ktorý ma aspoň trochu potešil. Pohodových 60%. ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vyloženě průšvih, ale jinak klasická "dvojka" hororu...trochu se přitvrdilo a akce nastoupila velice brzo a jen tak na tempu nepolevila. Bohužel, vše bylo tak trochu předvídatelné a co se efektů a "hrůz" v prostorách jinak velice atmosférického sanatoria týče, tak nic moc nového nepřináší...opět ty protáhlý ksichty (což vzhledem k zápletce asi má logické opodstatnění) a podobný lekačky. Uvítal bych něco nového a více šokujícího...Na druhou stranu, potěšila mě hlavní zápletka, která vlastně někoho vůbec na ono místo přivádí znovu i zvrat v podobě nečekanýho "obyvatele" sanatoria. I závěr ušel. Když vezmu pro i proti, jsou to poctivý 3*. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama