Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych nezůstaval pozadu se svými trapnými komentáři, tak chci dokázat, že taky občas zvládám jazykové nadání jako pár zdejších uživatelů. Takže: Tenhle MOVIE začíná velice STUPID trapným TEENAGE PARTY SHITem, kdy se musíme dívat na EMBARRASSING focení genitálii a následné dávány na ASSBOOK. Potom se GROUP OF studentů rozhodne popřít základní STORY prvního PARTu a dokázat, že první MOVIE byl jen hloupý SICK FAKE. MOVIE jede sice na zajeté vlně FIRST MOVIE, ale přesto mám FEELING, že tomu dodává jiný odstín OF STORY(tentokrát nemyslím GREEN odstín). Lekačky už jsou BETTER a atmosféra taky. FIRST MOVIE byla parádní SHIT, ale tenhle PART byl AWESOME. A tak musím určitě doporučit pro FANS (ne větráky) a pusťte si film IN THE NIGHT. Fakt SURPRISE měsíce OCTOBER. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem dal jenom kvůli mé takřka neurotické důslednosti - když už jsem viděl jedničku, MUSÍM přece vidět i dvojku, i když jednička byla nekoukatelná srajda a dvojka bude nejspíš taky... Jo, jasně že byla, žádný překvapení. Ale jelikož mám celkem dobrou náladu a děj dvojky je přeci jenom o něco pestřejší a líbila se mi hlavní holka a překvapil mě moment s prostorovou anomálií ve výtahu, dám aspoň jednu, ať nežeru. Jinak je to ale samozřejmě příšerná konina a kravina a volovina a prasečina (to platí o "práci" kamery) a konec s levitujícími kamerami a řití (nebo čím) ve zdi je dost zoufalý. Jsem na hodně dlouho vyléčený z chuti dát si zase někdy nějaké amatérské FFko. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než jednička. Aspoň nějak tak to vidím já. Dvojka má zajímavější začátek (Aley je fanouškem známého filmu a hledá informace o pravdivosti nahrávek, díky tomu ho jeho posedlost zavede do oné psychiatrie), když ted pomineme pětimutovou chlastačku. Pak už se opět vstupuje do psychiatrie a klasika... lidi ubývají, lekačky lvl. Paranormal Activity, tentokrát tam ale třískne víc dveří najednou. Když se ale dostane skupinka do tunelů, zase se to rozjíždí a já se v tu chvíli dostal do děje a ano, chtěl jsem vědět, co bude dál. Dokonce jsem se i jednou lekl. Bylo to zajímavé, dokud nepřišlo vysvětlení (SPOILER ehh... duch držící kameru... KONEC SPOILERU snad to nebylo myšelno vážně, já z toho měl p*del...) V jednu chvíli to bylo i fakt napínavé a samotný konec je tak nějak zajímavej (když zapomeneme na onen spoiler). Finální scéna ten film posílá někam úplně jinam a to je konec. Narozdíl od jedničky, na kterou jsem jeno nudně civěl, dvojka mě dokázal zaujmout. Za to ty dvě hvězdy. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Docela slušná podívaná, avšak ze závěru filmu jsem měl poněkud rozpačité pocity. Po né moc atraktivním začátků plného dialogů trvající cca 40 minut, se konečně výprava s X kamerami vydala do ústavu, kde se natáčel aj 1.díl. Krátce po vstupu sami ucítili paranormální jevy. Příběh postupně nabýval skvělé atmosféry, ale po scéně v šachtě se vytratila všechna ta bujará atmosféra, kterou film v předchozích minutách měl. Zarazilo mne také to, že paranormální jevy vyzdvihly do vzduchu spousty kamer, což vypadalo a působilo dost přeplácaně. Ale abych jen nekritizoval, vyzdvihnout musím zhruba prostřední pasáž filmu, kde byla atmosféra vážně fantastická a scény s příšerou, která je na plakátě, byli také vskutku velmi děsivě. Pro mě byl lepším dílem díl první, ale dvojka určitě stojí za shlédnutí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama