Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je druhý díl krokem vedle, jak už to ostatně u druhých pokračování bývá. Tvůrci tak trochu vaří z vody a po prvním, řekněme mrazivém, lekacím dílu, nás v blázinci již nic nepřekvapí. Příběh se sice snaží překvapit "překvapivou" změnou v chování jednotlivých postav a napojením na první díl, ale vše je velmi předvídatelné a tupé. Jestliže první díl alespoň pro mě zajímavý...ten druhý balancuje někde mezi ztrátou času a pouhou zvědavostí vědět, zda tajemní duchové stále existují. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zklamalo. První díl byla parádní žánrovka od který jsem nic nečekal a nakonec jsem se i dost bál. A do teď to považuju za 3 nejlepší Found footage film. A že jich je plno. Na dvojku jsem se dost těšil. Ale od prvních pár minut jsem zjistil že čichám průser. Jde o to že tady se do 40 minut ani k blázinci nepřičichnem, vidíme jen pár scén kde mladí lidi kalí, a blbnou. Což mě teda vůbec nebavilo. No a pak se dostaneme do blázince a.... Nic. Od začátku tu jsou lekačky, žádné bouchání dveří, žádný náznaky prostě hned se tu snaží film vylekat. No a to vůbec nefunguje. Zatímco v prvním filmu tu duchové jsou spíše na konci tak tady jsou hned od začátku takže nuda. pro mě lehký podprůměr. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Možno nie zbytočné, ale určite nepodarené a trápne pokračovanie celkom slušného prvého dielu. Síce ma potešili niektoré nápady a scény (duch kameraman) ale preafektované herecké výkony, blbé postavy a stále tá isté FF omáčka mi liezli hore krkom. Jeden z filmov, ktoré netreba vidieť viackrát (a možno ani raz) a pri ktorých ani netreba strácať čas ich dlhým komentovaním... 40 %! ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vyloženě průšvih, ale jinak klasická "dvojka" hororu...trochu se přitvrdilo a akce nastoupila velice brzo a jen tak na tempu nepolevila. Bohužel, vše bylo tak trochu předvídatelné a co se efektů a "hrůz" v prostorách jinak velice atmosférického sanatoria týče, tak nic moc nového nepřináší...opět ty protáhlý ksichty (což vzhledem k zápletce asi má logické opodstatnění) a podobný lekačky. Uvítal bych něco nového a více šokujícího...Na druhou stranu, potěšila mě hlavní zápletka, která vlastně někoho vůbec na ono místo přivádí znovu i zvrat v podobě nečekanýho "obyvatele" sanatoria. I závěr ušel. Když vezmu pro i proti, jsou to poctivý 3*. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama