Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (407)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V noci za bouřky, sluchátka, noťas a Temný Nebe......musel sem převlíkat.Obrovský překvapení, trailer moc nenadchnul a Stewartova předchozí tvorba nezaručovala nic jiného než tupou, béčkovou zručnost....ale kde že.Filmů o emzácích, které by měli kvalitu je jako šafránu.Napadají mě jedině Akta X z roku 1998, jinak si nepamatuju kdy by byl film o typických mimozemských humanoidech, kteří lidi zkoumou a unáší tak dokonalý.Příběh má spád, hned od prvních minut je to svižný, pořád se něco děje, vyšetřování a zjišťování tajmených událostí má prostě dokonalý tempo.Obsazení je sympatický a ze začátku se sice zdála volba Hamiltona nešťastná, ovšem později příběhu byl jako otec/slaboch/otec dokonalou volbou.Bishatova famózní hudba mě neskutečně přikovala k obrazovce, bušilo mě srdce, bál sem se a mrtě sem se bavil.Dokonce tak moc, že přehlídnu ne zrovna malé množství logických chyb, které ale výjmečně dokážu překousnout, jelikož film jako celek na mě působil znepokojivě a po dlouhý době mě nutil opravdu uvažovat nad tím, jestli ti Šediváci fakt u našich pelechů nezevlujou, protože mám občas taky šesti hodinové výpadky, které bývají ale většinou způsobeny třiceti stupňovým vedrem a deseti kusama Budvara.Taky pevně věřim, že pár šediváků sedí každej večer u Verbalovi postele a už roky se snaží vymyslet přístroj tak silný, který by to tupé, retardované obézní prase dokázal přenést na operační sál, kde ho budou monumentálně sondovat do skonání věků, (pusu demente :* ).Stewart prostě jako tvůrce vyrostl a dokázal za málo peněz vykouzlit mrtě muziky a konečně dal sci-fi divákovi film, který mu nezpůsobí monumentální pocit lobotomie jako vypatlanina Čtvrtý Druh.Děkuju Scotte a fakt se těšim na tvůj další počin.90%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Vlažný začátek, úderná prostřední část, podivné závěrečné dění. Určitě to není špatný horor, má to výborné momenty, které dokáží vyděsit (u jedný lekačky jsem se skoro pos*al), a nápad, který taky celkem ujde. Největší problém bych viděl asi v příběhu, který se ve druhé polovině vydá takovým trochu chaotickým směrem a všechno to vyvrcholí závěrečnou urychlenou půlhodinkou. Navíc mimoni, kteří ze začátku působí opravdu strašidelně, v závěru ze své děsivosti trochu upustí, což je škoda. Nicméně se ale jedná o solidní hororovou podívanou, kterou bych zařadil mezi mírně lepší průměr. 60% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo štylisticky funkčný, ešte hororovejšie ladený "remake" Signs, kde sa pomaly kopírujú aj jednotlivé scény, nielen spôsob nakrúcania. Shyamalanovský sa snaží byť aj záver, kde síce začne klasická retrospektívna osvetľujúca montáž, ale tá vlastne nič špeciálne neprinesie. A je to veľká a večná škoda, pretože prekvapivý záver mohol byť alfou a omegou úspechu tohto filmu, pričom sa tu jeden priamo ponúkal, ale tvorcovia z neznámych príčin ostali pri nemastnej neslanej nedopovedanosti. Vo svojej podstate ale príjemné, intenzívne prekvapenie. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…JINÍ TVRDÍ, ŽE JE TO NĚCO JINÉ. NĚCO, CO NEPOCHÁZÍ ODSUD. NĚCO, CO NEPOCHÁZÍ Z TÉTO PLANETY. VÍM, ŽE JE TOMU TĚŽKO UVĚŘIT … JSOU TO …“...... /// Barrettovi neprožívaj zrovna šťastný v období. Táta práci hledá, bankovní konto zívá nudou, teď ty problémy s alarmem v baráku, a taky mladej mele píčoviny vo zlejch snech… Emzáci, trocha nočních můr, geomagnetický anomálie – jo, jsou věci, který mě bavěj. Na rozdíl vod tý rodinky, která se veze ve vyjetejch kolejích dementních homo sapiens, kteří nevěří, nevěří, diví se, nevěří a ještě mě stíhaj srát (…a jak by ses choval ty, co chytráku? S emzákem za zády? Bych tě chtěl vidět… ). No dobře, ale pak to finále … po technický stránce v pohodě, ale vlastně nedokáže říct nic novýho ani těm, kteří únos nezažili. Se zeptejte těch zbejvalejch 3999! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem připravenej uvěřit! 2.) Nedokážu dost dobře odhadnout, jestli si mě vybrali. 3.) Zjistím, že nejdůležitější ze všeho je kreslení (hovno technický, výtvarka!). 4.) Thx za titule ,,may.ling“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Film který klade důraz hlavně na city, byl po atmosferické stránce velmi nezáživný. Jediné uspokojení jsem našel v kvalitních lekecích scénách, (byli asi 2 kvalitní lekací scény, hlavně scéna, kde spatří poprvé mimozemského plaze), působivé úvodní záběry a občasné komické dialogy, které se ovšem do hororu či thrilleru moc nehodí. Vadil mi také hodně nepovedený střih, zvláště při "děsivě" gradující atmosféře. Hlavní roli zde hrají CITY a to je nejhorší problém tohoto filmu. Když přehlídneme toto všechno a nebudeme na to koukat jako na čistý horor, tak můžu s klidným vědomím říci, že je to velmi nadprůměrná psychologická záležitost. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • J. K. Simmons bol do svojej kľúčovej malej úlohy Pollarda obsadený veľmi rýchlo. Ak nepočítame jeho krátke vystúpenie v závere (niekoľko sekúnd, nie viac), Simmonsov čas vo filme trvá len 10 minút. (molcan2)
  • Keri Russellovú, ktorá sa zvyčajne nezaujíma o žánrové filmy, zaujal tento projekt, pretože zobrazuje matku bojujúcu za svoju rodinu. (molcan2)

Reklama

Reklama