Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dovolím si jít tady proti všem a ač to sám nechápu, tak Paranormal entity je mnohem lepší a děsivější než Paranormal activity. O tomto snímku se moc neví a všude se mluví jen o "activitách", což není úplně dobře, protože v activitách se sem tam jenom pohne křeslo nebo záclona, ale tady si kamera mnohem víc hraje s nervy diváka a když už se jde na něco paranormálního, tak to stojí za to víc. Skutečně se jedná o děsivější, méně předvídatelný a postupně gradující příběh, který kdyby přišel jako první, tak je hitem! Jediném velikým mínusem je pro mě trochu nepochopitelný střih na konci. Nejdříve se normálně baví s vymítačem, nikdo nevypíná kameru a najednou je po všem. To jsem nepochopil, ale rozhodně je to lepší než Paranormal activity! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Horor, který se netají kopírováním úspěšného snímku PA. Pár mrazivých momentů tu bylo, dokonce i jedna vychytávka ve formě zvonečků na vlascích. Každý ale musí uznat, že v globálu absolutně nic nového pod sluncem. Navíc konec byl dost odfláknutý, nikterak nevygradovaný a některá fakta nevysvětlená. Svou atmosféru to ale mělo a jelikož jsem fanouškem těchto filmů, nebudu tak zlý. 60% ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně... Až do 01:01:43 jsem si skoro myslel, že by to mohlo býti autentické, jelikož mi to tak opravdu až přišlo... Nicméně v uvedeném čase, kdy v levém dolním rohu je viditelně ruka, které stahuje peřinu (jak se toto mohlo pánům tvůrcům stát, netuším), jsem byl na 100% ubezpečen, že je to nahrané... Ano ano, řekněte mi, že je to natočené v duchu Paranormal Activity, ale fakt to vypadalo jako pravda... :) Nicméně i tak to není až tak lepší než Paranormal Activity... Sice se tam děje více věcí, více lekaček, víc se u toho člověk dokáže bát atd... Nicméně některé scény tam býti opravdu nemuseli a rád bych se kouknul na film tohoto rázu, který by mne OPRAVDU dokázal vyděsit, i kdyby to bylo jenom nahrané... P.S.: Nechápu moc WARNING na plakátu... :) ()

tokyno 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že toto je pouhá kopírka filmu Paranormal Activity, a to o hodně horší. Konec byl hodně, ale hodně špatný. Ovšem dávám 3 hvězdičky proto, že mám takové filmy v oblibě, a ikdyž je tohle to stejné jako Paranormal Activity, tak sem byl za takovýhle další snímek rád. Kdo je na tom stejně jako já, měl by se podívat. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Začíná být trapné, když píšou podle skutečných událostí, autentická kamera... Paranormal activity, dá se říct, povedený, ale tento film byla blbost. Stejné lekačky, naprosto o ničem. Ztráta času, jak jsem jednou řekl, nemám rád moc duchařské filmy. Ve Paranormal entity, jsem viděl spíš, že ten film není reálný, ne ve své podstatě, ale v ději, který nám předložili. Slabé, vemi ducha slabé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)

Reklama

Reklama