Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Totální urážka původní Záhady Blair Witch. Skupinka studentů jede do lesa, kde se odehrává první díl s tím, že chtějí natočit nějaké strašidelné události, kterými je tento les znám. A název Blair je asi tak jediné, co tyto dva filmy spojuje, jinak je to totální hloupost, soft porno a místy i vila Vyvolených. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotil pěti hvězdičkami, ale dvojce dávám jen dvě. Ano, tak velký je rozdíl v úrovni obou filmů. Čekal jsem další informace nebo i rozluštění záhady čarodějnice z Blair. Na to se tvůrci absolutně vybodli a udělali stejný přiběh, jehož děj přesunuli do starého domu v lese. Nechápu, proč se nepokusili objasnit řádění čarodějnice a místo toho vymysleli pointu, která je v každém druhém filmu. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Já myslim, že zde není na místě srovnávat tzv. jedničku Blair Witch a tohle. Zvlášť, když snímek má naprosto jiné tvůrce. Daleko lepší, je to brát jako samostatný film. A jako horor, který tohle již bezpochyby je, je to velmi průměrné až pod průměrné. Film, vychází z trochu legračního faktu, že po uvedení filmu Záhada Blair Witch, se do onoho lesa sjíždějí milovníci a dokonce i turisti z celého světa. Tohle provozuje i Jeff a jeho první a poslední parta, se kterou to absolvuje, se skládá, z na první pohled dokonalého amerického párečku, který je příběhem fascinován a píší o tom knihu, hodné "přírodní" čarodějky a konkrétně neurčené, ale nejspíš satanistky. Parta stráví noc v lese a po té začnou dělat šílené věci, aniž by o tom věděli a samozřejmě mají vše zdokumentované a tak se později dozvídají pravdu o svém počínání. Jako podívat se na to po Záhadě Blair Witch určitě dobrý, ale stačí jen jednou. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím prvním dílu přichází pokračování, které sice stálo 250x tolik (60000 dolarů první díl, 15 milionů tohle), ale bohužel se stává spíše rutinní vyvražďovačkou bez špetky atmosféry. Jednička byla originální a skutečně děsivá, tohle je ale bohužel jen paskvil parazitující na původním filmu. 20% a 1* ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednička byla něco novýho, jinýho... a Dvojka se po jejím úspěchu jen svezla a výsledek je těžkej podprůměr. Dokonce sem (bohužel) na tom byla před x lety v kině a abych vám pravdu řekla, tak si ten děj skoro nepamatuju, jediný co zůstalo je pocit velkýho zklamání. /// Dnes sem to viděla v TV a snižuju o hvězdu. 30 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Menší roli ve filmu ztvárnil režisér Joe Berlinger. (nakiniki)
  • Režiséri prvého dielu (Daniel Myrick a Eduardo Sánchez) sa o filme vyjadrili pomerne pochvalne. Podľa ich názoru sa jedná o dobrý hororový film, pokiaľ sa berie samostatne. Ako pokračovanie ich však úplne neuspokojil. (Avathar)
  • Hlavní postavy ve filmu používají svá pravá křestní jména. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama