Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Siri69 

všechny recenze uživatele

!!! VAROVÁNÍ !!! Pokud jste byli nadšeni prvním dílem Záhady Blair Witch stejně jako já,tak vám doporučuju aby jste si tento brak vůbec nepouštěli,jelikož budete akorát nasraní kvůli tomu jaká je to blbost... Scénář - na prd,kamery - na prd,herci - na prd,prostě a jednoduše řečeno všechno je tu totálně na hovno !!! Za co tedy dávám tu jednu hvězdičku ??? Hmmm asi za plakát k filmu... 0,5* ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím prvním dílu přichází pokračování, které sice stálo 250x tolik (60000 dolarů první díl, 15 milionů tohle), ale bohužel se stává spíše rutinní vyvražďovačkou bez špetky atmosféry. Jednička byla originální a skutečně děsivá, tohle je ale bohužel jen paskvil parazitující na původním filmu. 20% a 1* ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mi líbilo, jak v samotném závěru jeden z hlavních hrdinů dokonale definoval tento snímek slovy "Tohle je blbost!". K tomu není moc co dalšího dodávat. Lépe bych to neřekl. Nijak závratně se mi nezamlouval ani díl první. Tohle bylo snad ještě o stupínek horší. Přesto bude moje hodnocení stejné. Na celém snímku mě nejvíce neiritoval ani tak totálně debilní příběh, nýbrž spíše herečka Kim Director, respektive postava, kterou měla ztvárňovat a především poté její neuvěřitelně odporný vzhled ve stylu Gothic, jestli ten nesmysl pojmenovávám správně. A vůbec, sympatie ode mne nesklidí žádný ze zúčastněných herců. Tohle byl nefalšovaný amaterismus. Něco takového bych si osobně netroufl prezentovat ani jako studentský film. Je to opravdu zpraseno v každém ohledu. Na film jsem koukal, jakožto na předskokana k Blair Witch numero tres, která nás v roce 2017 bude údajně čekat. Už se na ni netěším. Ošklivá hvězda! ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Moje 3 hvězdičky hodnotí film jako samostatný. Pokud ho tak vemu nebylo to zas tak hrozný. Celkem normální horor s docelá vymaštěnym koncem. Pokud ho ale vezmu jako pokračování tak je to hrůza. Na takový film jako je jednička se prostě další díl nemůže vydařit. Navíc super strašidelná atmosféra z jedničky je tata. Celkově z toho mam smíšený pocity. Kdyby se to aspoň jmenovalo jinak =( ()

Káronoš odpad!

všechny recenze uživatele

The Blair Witch Project je zcela určitě: nejlepší a nejoriginálnější hororový počin 90. let. Za to Book of Shadows: Blair Witch 2 je souhrn nedomyšlených nápadů, kterým schází logika, barvitý příběh či poutavější pointa. Přesto vše se hrdě "hlásí" jako pokračování již zmíněného mrazivého horuru? Já bych ho spíše označil jako: shit, který těží z dobrého jména jedničky a uráží celou záhadu děsivé čarodejnice z Blairu. Pokud si chcete ponechat otřesné zážitky z prvního dílu, vyhněte se tomuto ostudně nevydařenému komerčnímu tahu obloukem!!! Hodnocení: 0/10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Původní záměr režiséra Joa Berlingera bylo ztvárnit snímek s nadsázkou a humorem. Pozdější změna na pozici marketingové ředitelky produkční společnosti Artisan ale znamenala také změnu v pojetí filmu a Berlinger musel rezignovaně upustit od satiry a vytvořit snímek plný krve. Špatné přijetí hororu pak Berlingerovi způsobilo mnoho osobních a psychických problémů. (nakiniki)
  • Natáčení snímku probíhalo v Baltimore v Marylandu, ruiny domu Rustina Parra byly postaveny z polystyrénu a scény z tohoto místa byly natočeny v Gwynns Falls Leakin park (Maryland), scény z nemocnice se natáčely v opuštěném sanatoriu (opět Maryland). (fiLLthe3DD)
  • Rozpočet filmu: $15,000,000. Tržby celosvětově: $47,737,094. (Káronoš)

Reklama

Reklama