Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (449)

iamek 

všechny recenze uživatele

Naprosta famózní home duchařina u které jsem se klepal po celou stopáž jako osika. Po tragickém druhém díle jsem nečekal vůbec nic a kino navštívil jen z nudy a o to víc jsem v šoku odcházel domů. Naprosto dokonalý nápad byla kamera umístěná na větráku, která se pomaloučku točila do dvou místností. Tohle bylo největší plus filmu. Lekačky většinou byly povedené, nečekané a prostě fungovaly. Snad dvojice Joost - Schulman natočí i čtvrtý díl. Navíc retro styl téhle sérii pomohl. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

ONA celou dobu hysterčí, že kamery musí pryč a o duchovi nechce už nic slyšet. ON neustále natáčí a čumí na záznamy, ženě nic neřekne. S dětmi je očividně něco v nepořádku, ale ON i ONA je okatě ignorují. V domě se dějí silně znepokojivé věci, které ON na kameře viděl a zatajuje a ONA se o ně nezajímá, ačkoliv logika přímo křičí "pusť si tu kazetu, ty kozo!" Strach opět spočívá v náhlých nečekaných jevech (zabouchnutí dveří, něco někam spadne či se nepřirozeně pohne), avšak potřetí už samozřejmě identický mustr nemůže bez obměn fungovat. A taky nefunguje. Jediný závan hrůzy přišel s prostěradlem v kuchyni, jinak se nejděsivější scéna nachází v traileru (ve filmu nepřítomna). Závěr je nijaký, s povinně vystrčeným konektorem pro další pokračování a rozvíjení mytologie, která se vrhla poněkud nešťastným směrem. Zatím nejslabší díl série, jež si paradoxně až dosud tak častou a přehnanou kritiku nezasloužila. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, ale zase mnohem nápaditější a snesitelnější než nezáživná dvojka. Příběh se chytře vrátil do minulosti, aby znázornil samotný počátek všeho zla a mohl tak opět trochu rozproudit divácké očekávaní, které se po druhém dílu muselo zákonitě vytrácet. Sice to výrazně doplácí na to, že se jedná už o třetí díl a úroveň strašení by musela zázračně vystřelit vzhůru, aby si divák ještě mohl nervózně kousat nehty a nechat se překvapit, ale atmosféra je tentokráte nepříjemně hmatatelná a příběh gradovaný přesně tím způsobem, jak jsem si od něj představoval. Ale v první půli se film pořád hrozivě vleče a ta amatérská kamera, která je při nočních scénách třešničkou na dortu, tomu spíše hodně ubližuje. A navíc mám vůči téhle sérii trochu předsudek a nahlížím na ní spíše jako na komerční výstřelek, než na duchařský horor, který se v budoucnu může stát nějakým kultem. Za málo peněz se také v dnešní době nic velkého nenatočí.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Séria ma v štvorke pomaly ale isto prestáva baviť. Kým prvé dve časti ma bavili (dvojka dokonca možno troška viac, lebo som čakal tupý sequel a ono sa z toho vykľulo niečo úplne iné, šikovnejšie a originálnejšie), pri trojke som sa pristihol, že sa nudím. Našťastie to nebolo zlé, nebolo to dlhé a malo to niekoľko hnusných (v dobrom) scén (Krvavá Mary, finále). No predsa len... tretí raz ma už nebaví čakať 15 minút na to, ktorý z desiatich obrazov na stene sa pohne o 35 centimetrov (prvé dva razy ma to bavilo, ehm). ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Znovu opakuji, že mám k Paranormálním aktivitám osobní vazbu. A trochu naivně doufám, že k paranormálním jevům mají osobní vazbu i samotní autoři série, přičemž nemám na mysli vazbu prázdná peněženka-napěchovaný účet. Ne, že by pro mě vrcholem strachu bylo čekání na upadnutí naběračky z věšáku u sporáku, jak tu mnozí vtipně popisují, ale několik momentů mě napružilo jako kšandy, a pak také - pokud bych se měl vyjádřit k otázce, jestli podle mě existuje spíš Bůh nebo Ďábel, pro červeného mužíka bych nalezl více důkazů (třeba sebe... :-)). Trojka je oproti uzívané dvojce určitě krokem vzhůru, ale co měl znamenat ten pomatený konec? Pramalá gradace a žádný pořádný shockend, což jen napůl zachraňují zadní vrátka, která si tvůrci nechali otevřená pro další díly. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama