Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů je, jak tady již několikrát zaznělo, skutečně především o vztazích a méně o medicíně, ale to vůbec nevadí, možná právě naopak. Co mi ale už minimálně 2x vyrazilo dech je finále sezóny. Koukám na víc jak 15 různých seriálů, ale jakým způsobem dokáží finále vygradovat v Greys Anatomy, to jsem jinde neviděl a trvalo hodně dlouho, než jsem to rozdejchal. Jestli někdo váhá, zda Chururgy sledovat nebo ne, minimálně kvůli těch závěrečným dvoudílům říkám rozhodně ano! P.S. V Seattle jsem byl a proto si samozřejmě nenechal ujít návštěvu místa, kde přistávají vrtulníky a kde jsem naivně předpokládal nemocnici. Jaké bylo mé zklamání, když tam místo nemocnice byla redakce nějakého TV kanálu s heliportem na střeše:)

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

Kdybych nabyl dojmu, že to pan Vorel myslel jako nadsázku, dal bych jednu hvězdičku. Bohužel ve mě po shlédnutí filmu zůstal neodbytný pocit, že to myslel vážně...

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Tento film bude z principu jinak hodnotit pubescent prožívající právě "první" Sněženky a jinak člověk nad 30 let, který už pár třídních srazů prožil a z mnoha mladistvých iluzí už vyrostl. Já patřím do té druhé skupiny a proto hodnotím Sněženky II hodně kladně. Pravda, našlo by se tam pár trapností a věcí hodných vystřižení, ale ta hořkost Suchánka, když sleduje sebe sama na obrazovce TV v trapné estrádě, to snad ani nebylo hrané...

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Velmi povedený film stojící především na výkonu tří hlavních postav, podle mého nejlepší film Hřebejka posledních několika let. Občas se tam sice vyskytla trochu podivná scéna, ale jako celek se film povedl a párkrát mě film dost dostal (v dobrém smyslu). Není to sice plný počet, ale lepší 4 hvězdičky. Jen tak dál!

plakát

Velmi nebezpečné známosti 3 (2004) 

Když jsem dal dvojce jednu hvězdu, tady to musí být rozhodně víc. Hezčí herečky, o dost lepší scénář a zajímavý a překvapivý konec. Dalo se na to koukat a celkem jsem se i bavil. Ale jednička to není a snad nikoho nenapadne natočit čtyřku...

plakát

Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) 

Asi 3x jsem se zasmál, jinak ve všech ohledech horší než první díl (i když ono to není pokračování, ale mizerný remake). Navíc s mnohem ošklivějšími herečkami :)

plakát

Panelstory aneb Jak se rodí sídliště (1979) 

96 minut dlouhá jízda, úchylná, ale geniálně úchylná. Mělo by se promítat všem, kteří se slzou v oku vzpomínají na rohlík za 40 hal a pivo za 2,60. Dnešní doba možná není o moc lepší, ale jednoznačně není ani o chloupek horší. Subjektivně dosud nejlepší film, co jsem od Chytilové viděl.

plakát

Pějme píseň dohola (1990) 

Mám stejné pocity jako Mjunďa - po prvním shlédnutí s vypětím všech sil až do konce jen šok a nechápavý výraz, teď jsem to dokoukal podruhý a bavil jsem se skoro od začátku do konce. HU:)

plakát

Poslední plavky (2008) odpad!

Jako nenáročnému divákovi mi k pobavení stačí málo. Bohužel, během celé této "komedie" jsem se ani jednou nezasmál a zhruba od poloviny pouze litoval 49 korun, které jsem za DVD s tímto filmem zaplatil. Vulgárně mluvící Lábus a jaloxé sexuální narážky jsou i na můj vkus na 100 minutový film ostudně málo.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

I když jsem na doporučení mnoha čtenářů shlédl už dva ze tří dílů "dolarové" trilogie od stejného režiséra, na mém verdiktu se nic nezměnilo. Tenkrát na západě je prostě NEJ ve všech směrech a pokud existuje někdo, kdo film dosud neviděl, měl by to urychleně napravit. Místo v první desítce na CSFD i v první dvacítce na IMDB si naprosto zaslouží, je to úchvatné dílo a Klasika s velkým "K".