Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Fontána (2006) 

Jeden z nejbohatších filmů co jsem viděl. Můžu ho vidět stokrát a vždy najdu něco nového a lépe mu porozumím. Pokaždé mě dokáže tento skvělý snímek s nádhernou hudbou od Clinta Mansela pohltit. Neobyčejný zážitek, který se dostane pod kůži. Silný příběh, který je nádherným způsobem vyprávěn.

plakát

Pán času - Last Christmas (2014) (epizoda) 

Vánoční speciály vždy stojí za to a tady mi vůbec nevadil "Počátkovský kabátek" =)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Už jsem si myslel, že letos žádný stupidnější scénář nemůže vyjít na povrch. Mýlil jsem se. Morgan u toho musel opravdu hodně pít, nebo vyhrabal nějaký starý scifi scénář ze střední a udělal z něj tady toto. Nejvíc mě dostalo asi to, když si museli všechny postavy říct; "tak, teď je pustíme a jakmile zavřou dveře, tak nasedneme do aut a začneme je honit, protože oni mají nachystané megaletadlo a Mia je na palubě" no a jak za tým letadlem frčeli tak museli myslet na to, jak je ta runway nekonečná. Vin v roli Supermana opravdu neměl chybu, ale pro jistotu si pak půjčil batmobil a vyskočil přední částí letadla. Achjo

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Vtipné, agresivní, nerozhodné, záhadné, napjaté - a více pozitivních vlastností má tento seriál. Nikdy jsem se u toho nenudil, dokáže zvednou ze židle i náladu. Zvláštně pojatý vesmír a jeho časoprostor. Skvělé herecké výkony. Série od série lepší. Kdybych mohl přidávat hvězdičky, tak bych přidával. Ironie Doctora je originální.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jako houpačka, jedna série skvělá, plná napětí od začátku až do konce, několikrát jsem se musel podívat na celou sérii v jednom nebo dvou tazích, a další série slabší. Jeden z mých oblíbených seriálů. Hrdina, tak jak si ho málokdo dokáže představit. Ukazuje že i jedna z nejhorších vlastností může být prospěšná. Herecké výkony, které M.C. Hall vykonává jsou úžasné. Poslední díly poslední série tomu dodaly šťávu. Nemůžu se dočkat další řady.

plakát

Beowulf (2007) 

Časy hrdinů – tohle ve mně vzbudí vždy zajímavost. Příběh hrdiny, který v zápětí dělá další hrdinské činy. Zde je ukázáno že i oni se dopouštějí velkých chyb. Film mě zaujal i po jeho grafickém zpracování. Užil jsem si ho naplno, i když musím přiznat, že to bylo s nadsázkou, měl jsem na to prostě neuvěřitelnou chuť.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Mít svůj sen je důležitá část života a film ukazuje, že je možné si ho splnit, ikdyž ne na 100%. Film, na který se určitě ještě několikrát podívám. Výborný soundtrack od Eddieho Veddera mu přidává příjemnou atmosféru (nejen hudba, ale i texty písní). Skutečný příběh kluka s ne moc šťastným životem se náhle změní a užívá si krásy svobody, potkává nové lidi, kteří si ho ihned oblíbí a nechcou aby je hned opustil, to by chtěl zažít asi každý. Nejvíc mě dojal stařík, který chtěl Christophera adoptovat. Citáty od známých spisovatelů donucují k zamyšlení nad životem, jako například: Štěstí je skutečné, jen když ho sdílíme..

plakát

Já, legenda (2007) 

Od tohodle filmu jsem čekal o dost víc. Trochu to zachránilo jeho zpracování, ale to nepomůže tomu, abych se k filmu ještě někdy vracel. Hrdina, který má zachránit svět a nakonec se mu to podaří, jak jinak by to mohlo dopadnout. Cvičený voják, jeho výbava a opevnění. Připomíná mi novějšího Ramba nebo Komanda. Nemůžu dát víc než 50%.

plakát

Svěrací kazajka (2005) 

Vždy mě nadchne nový způsob cestování v čase a tenhle se mi líbil obzvlášť =). Herecký výkon Brodyho, tak jak ho mám rád. Možná trochu naivní věřit, nečemu jako je dopis , který popisuje co se stane, od neznámého člověka. Film mě docela dostal, čekal sem spíš nějaké větší hororové známky, ale bez nich to bylo lepší. Happy end byl přesně tam, kde měl být.