Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Eddie Redmayne

Klaďák i záporák, fešák i slizák, charismaťák i psychopat - pro mě zkrátka takovej HERECKEJ CHAMELEON, kterej dokáže zahrát vynikajícně cokoliv – od nevinnýho mladýho kloučka, nechutně slizkýho psychouše, přes zpívajícího barikádníka, nadanýho středověkýho umělce, po fyzicky fatálně nemocnýho vědce...(nebo dokonce ženskou ;)

 

How EXTRAORDINARY man and actor. Původně divadelní herec (ovšem vystudovanej historik umění), u kterýho je velice pěkně vidět herecký růst a kterej bere svoje role na výsost zodpovědně. Myslím, že od něj můžeme čekat ještě další velký věci. Klasická triáda ocenění, kterého se mu dostalo v roce 2015, od něj beru jako závazek.

 

,,Doufám jen, že vezme jednou jako výzvu nějakou komediální roli“ - to jsem si zapsala, když jsem Eddieho objevila. V prvních Fantastických zvířatech se mi to jeho ztvárnění Mloka líbilo a bavilo. Bohužel, o druhém díle se to už říct nedá, tam už mě spíš sr...

Ty role ,,na motivy skutečností“ mu sedí fakt asi nejvíc.

 

Těším se proto letos na The Aeronautics.

Leonardo DiCaprio

NA NĚJ SE ČLOVĚK MŮŽE SPOLEHNOUT.

Nejvíc v: Co žere Gilberta Grapea (paráda společně s Deppem, za kterou měl dle mého názoru dostat Oskara už tehdy), Letec, Prokletý ostrov, Počátek, Vlk z Wall Street...perfektní pan GATSBY...abych nezapomněla - Krvavý diamant...oh a Romeo, Romeo, proč jsi jen Romeo?...a ....no jo no - a samozřejmě Jack Dawson bude také navždy existovat v mé paměti ;)... atd atd ATD ...v žádné roli mě nezklamal...

 

Těším se na Tenkrát v Hollywoodu (2019).

Dylan O'Brien

   Nejnovější přírůstek do desítky nejoblíběnějších herců. A nejmladší. Já vím, já vím, asi prožívám pozdní pubertu nebo co.

   Ale počkat, vlastně...no co – ZAMILOVALA JSEM SE, to jo, DO JEHO HRANÍ.

(Zatraceně, ale jo přiznávám, líbí se mi i jeho xicht, stačí?!)

 

  STILES je nejhlavnější důvod, proč vůbec má cenu koukat na Teen wolfa (samozřejmě pak i kvůli tý cirkusový přehlídce nadpřirozenejch bytostí, ale tím končíme). Jako dobráckej Stiles byl úžasnej, všichni jsme si zamilovali jeho hlášky (btw v dnešní době upadajícího dabingu musím říct, že i v dabovaný verzi bratrů Škvorovejch, vyzněly pořád stejně vtipně), ale přeci jen jeho výkon ve 3. sérii v roli temnýho zlodušskýho nokicuního Stielese byl ještě o kapičku lepší. Ta negace mu překvapivě sedla jak hrnec na to jeho ,,mtvíčsky“ trapný stojící číro.

 

   Tak se těším, že si někdy lajzne nějakou čistokrevnou zápornou roli.

 

   I jako THOMAS mě přesvědčil. Když jsem četla knížky, přesně tak jsem si ho představovala (ačkoliv povahové rysy knižního a filmového Thomase se, hlavně v druhém a třetím díle, liší, což je ale dáno odlišnými dějovými liniemi).

 

  Stejně jako Leo, mě Dylín zatím v žádný roli nezklamal, a to ani v proklínaným Americkým zabijákovi. Sic mu byla role nabídnuta až druhotně, a hodně lidí to odsoudilo jako chybný krok, si myslím, že se tý role zhostil nadmíru uspokojivě. Působil prostě jako hodně mladej začínající totálně zarmoucenej ubohej agentík (což ostatně v tomhle knižním díle série o Mitchi Rappovi, má bejt, neb American Assasin je dějově první díl série, který vysvětluje, jak se z něj ten americkej ,,bond“ vůbec stal.)

 

  Inu, hošane, jsem na tvou hereckou budoucnost zvědavá.

(A to i přes tu tvojí věčně votevřenou divící se držku. Muck)