Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Můj soused Totoro (1988) 

krásný příběh o dětské fantazii, kde jenom maličkost jako padající kapky na deštník vám zvednou náladu. Totoro je strašně krásný a asi každý by se chtěl projet v kočkobusu. Jako dítě bych to milovala, protože i teď jsem díky tomu byla v prostém světě v objetí Totora.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Jestli se chcete podívat na Doctora Strange v českém podání, tak toto je film akorát pro vás. Dokonce podtitulková scéna byla, jako ve správném Marvel filmu. Ale na novou českou pohádku to není až tak špatné. Čekala jsem to mnohem horší…

plakát

Všechny malé zázraky (2020) 

Nevím,co napsat k tomuto zazraku. Možná jenom:,,Prosím,nejprve si přečtěte knihu a až pak se podívejte na film. Nebudete litovat jediné minuty strávenou nad tímto úžasným dílem. Děkuji.”

plakát

Perný den (1964) 

Jakožto velký fanoušek Beatles jsem si tento film opravdu užila. Nejde o dokument ani žádný vážný film,avšak o zasmání a poslechnutí písní. Ale já jsem z něj byl nadšená.

plakát

V říši víl a skřítků (1999) 

Dlouho jsem v sobě měla vzpomínku na jakousi pohádku o vílách. Nebyla jsem si jistá,jestli se jedná doopravdy o nějaký film,nebo je to pouze výplod mé fantazie :D Když jsem ale náhodou pohádku našla,tak jsem se musela hned podívat na to,co mi od dětství tak utkvělo v hlavě. Musím říci,že děj je hezký a pro děti je to vážně moc hezká pohádka,kterou se zamilují stejně jako já,když jsem byla malá.

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Překrásný seriál. Annu jsem jako malá milovala,a velmi ráda jsem se k ní vrátila i v jiné podobě. I když některé témata by se vůbec v takovém seriálu neměli řešit,nezkazilo mi to celkový dojem. Který musím uznat...fakt krásný seriál.

plakát

Tajemná zahrada (2020) 

Mně se to líbilo. Ano,začátek je kapánek zdlouhavý,ale do té zahrady se prostě zamilujete. Určitě si chci přečíst knihu a možná někdy mrknout i na starší verzi,která je prý povedenější. Ale myslím,že když nejste moc nároční diváci,tak vás film nepohorší. Naopak...

plakát

Pěna dní (2013) 

Miluji ten nápad. Je tak šílený a odvážný,že moje povaha byla ve svém živlu. První polovina vážně skvělá. Druhá polovina se mi už protivila a nebyla mi příjemná. Děsila jsem se toho. Bylo mi špatně. Chápu,že o to jde,ale to se mi už nelíbí. Mrzí mě to,protože vážně skvělý nápad.

plakát

Popelka (2015) 

Pohádky mám moc ráda a tato Popelka je skvost. Moc hezké obsazení,nádherné kostýmy(hlavně modré šaty...ty vám vyrazí dech).

plakát

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018) 

Já ten film prostě miluji! Takhle si predstavuji báječný film. A film,který se jmenuje Spolek přátel krásné literatury a bramborových koláčů,jsem si prostě nemohla nechat ujít. Opět skvělá Lily a moc milý příběh.