Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (66)

plakát

Tarot (2024) 

Nelze říct, že je to zcela originální, ale spíše si to z těch klišé dělá srandu. Oceňuji střídání vtipnosti s romantickou linkou - jediné, co mi vadí, jsou ty karetní bubu věci - měly málo prostoru. Ale Magician a jeho show byla nejlepší scéna z filmu. Jinak asi první horor, který mne doslova v tomto roce překvapil! Jacob Batalon pobavil! A tento film bych určitě někomu doporučil

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 13 (2024) (epizoda) 

Moc hezký díl, až na ten konec... Beztak, že už nikdo z hlavních postav se konce nedožije :/

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) 

Tak k tomuhle nedošla slova, ale spíše se mi tento film nechce úplně detailně rozebírat, kvůli některým 100% jak Politicky tak i Všeobecně Nekorektním věcem v průběhu celého filmu, jako například: Mužská nadřazenost nad ženami, vězení vyobrazeno podle těch nejhorších představ, snová scéna v kantýně, znásilnění jak muže tak i ženy - podruhé v kómatu, reálně vyobrazená mužská kastrace, jezení intimních částí lidského těla - kanibalismus, vyřvané (doslova) všechny lidské předsudky na náboženství i rasy, zacházení s vězni či jinými zaměstnanci jako někde v koncentračním táboře - náhodné tresty smrti, uctívání předchozích dvou filmů jako by to byly ty nejlepší filmy na světě, vládou schválený stonožkový program ve vězeních - resp. housenkový pro doživotně odsouzené a další nesmysly jako třeba samotná Lidská Stonožka z 500 lidí... Jako dodatek k tomuto komentáři se mi film překvapivě líbil a to i přes nesympatické postavy či neuvážené dialogy. Doufám, že už tak maximálně 2x v životě...

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Taková podobnost se Spalovačem mrtvol (1968) , že nad tím nejde ani přemýšlet. Prostě dokonalý film o tom největším úchylákovi v zřejmé Británii. To, že neunesl tlak od všech lidí kolem něj je ještě pochopitelné, ale co ta těhotná žena v autě - tocobylo ?! No to je asi vcelku jedno, protože stejně nevíme, co se s ní vlastně stalo. Jinak jsem vám všem vděčný, že jsem tenhle film neviděl jako jediný na světě a že u něj dokonce jíte. Já jsem ho třeba sledoval někdy do 1.45 ráno a spalo se překvapivě dobře. Vychvaluji to převážně kvůli uměleckým motivům a ne kvůli tomu, proč jsem se na to díval.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Skvělý nápad skvěle zrozený, ale něco tam chybí... že by žánr horor? Protože tato situace je velice těžce představitelná, šla by využít nadpřirozenou cestou - třeba by se na sebe úplně napojili, mysleli by stejně, pohybovali by se stejným rychlým krokem jako skutečná stonožka. Ale jako dramatický thriller ze super Evropy to ujde. Kam zmizel Sirotčinec (2007) či dokonce dokonalý Faunův labyrint (2006)...

plakát

Přišla v noci (2023) 

Tak nejhorší na tom je to, že já jsem zatím ještě vnuk a už se mi to děje. Musím si tedy dávat pozor do budoucna, ať se mi to nestane ještě jednou v životě… Každopádně to je horor a to pořádný - ani Ghoul česko-ukrajinsko-britský na to nemá, a to je co říct.  Hlavní dvojice je mi celou dobu líto, protože tohle nechce zažít v životě nikdo a už vůbec s tím nikdo nechce vyrůstat. Jděte raději na překrásnou Madam Web ať se vám nepřižene životní krize!!

plakát

Laura Hasn’t Slept (2020) 

Ty oči na plakátě mi docela připomínají sekci Chci vidět...  Jinak super krátký film s ještě lepším navázáním - doufám, že taková bude i dvojka . Jen je škoda, že to nebylo využito i stejným způsobem u Nočního Koupání.

plakát

Alan Walker x Zena Emad x Sophie Stray: Land of the Heroes (2023) (hudební videoklip) 

Tak jako neříkám, že ta arabská verze není dobrá, ale ten originál ještě poté s Restrung verzí jsou lepší. Ale kombinace toho všeho nějak tak dohromady se mu fakt povedla - Welcome to Walkerworld. Krásná skladba!

plakát

Premiantka (2024) 

To bude zase chvilku trvat, než tenhle film tu objeví i jiní lidé...

plakát

Black Eyed Peas: Guarantee (2023) (hudební videoklip) 

Musím uznat že ne úplně nejlepší song, ale klip s umělou inteligencí je super kvalita. Za mne Will.I.Am jede stále naplno!