Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)

Myslím si, že lepší český režisér jako byl Miloš, už nebude. S Amadeusem jednoznačně jeho nejlepší počin. Nejlepší drama, jaké jsem kdy viděl. Navíc je to specifické tím, že se to odehrává v psychiatrické nemocnici a má to tu pravou myšlenku....

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Poslušně hlásím, že asi jeden z nejsilnějších historických filmů, jaký jsem kdy viděl. Russel Crowe a jeho životní role v podání Maxima, která mu sedla narámně.

Motýlek

Motýlek (1973)

Mám rád vězeňské filmy, ale tady ten je naprosto brilantní. Víte, co jsem na Motýlkovi vždycky obdivoval ? Že se za žádných situací / okolností nikdy nenechal něčím nebo někým zlomit. Touha po svobodě - to je jediné, co k tomu říci. Nádherný a dechberoucí příběh. McQueen s Hoffmanem a s panem režisérem jsou skuteční šampioni ! Smekám.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Opravdu velký to horor. Dovolil bych si říci, že v současnosti snad i nejkvalitnejší, jaký jsem viděl. Film, který je založený podle hrůzostrašných případů, musí dávat smysl. Tady mi to dávalo smysl od začátku až do konce. Lekačky byly taky zvládnuté na jedničku. Bylo jasně ukázáno, že temné síly skutečně existují. Film se mně se moc líbil. James Wan udělal kus práce.

Dokonalý svět

Dokonalý svět (1993)

O dvou vězních, kteří vezmou v nouzi jednoho nevinného chlapce a ten s nimi toho teda dost zažije, hlavně spíš se sympatickým a hodnějším Butchem. Vznikne nádherný vztah mezi Butchem a malým Filipem, až z toho mrazí. To máte tak, když se toho chopí Clint Eastwood a natočí tak nádherný film, u kterého se nebudete nudit ani minutu. Před Costnerem bych smekl klobouk - zahrál to brilantně. Jeden z nejlepších filmů Eastwooda... méně než 4 hvězdy si tohle rozhodně nezaslouží. Já dávám plný počet !!!

Americký Shaolin

Americký Shaolin (1991)

Žral jsem každou minutu v mládí, žeru to i v současnosti. Reese Madigan v podání amerického shaolina byl výborný. Dostane neskutečně nařezané, až je z toho trapas. On se z toho ale oklepe, půjde za svým cílem, zapíše se do historie Shaolinu jako jediný cizinec. Dostane ty nejtvrdší tréninky a v závěru zamete s tím, který ho tak na začátku ošklivě zesměšnil. Nostalgie, kterou miluji !!!!! Jednoznačně můj druhý nejlepší shaolinský film..