Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Láska In Memoriam (2007) (TV film) odpad!

Netuším, jestli to měla být parodie/satira na stav současných médií nebo to tvůrci mysleli vážně, ale to je celkem jedno. Na kvalitě mu to moc nepřidá. Snad nejhorší film, který jsem na ČT (=ve 20:00, NE) viděl. Jestli za tohle daňoví poplatníci platí......raději nebudu vulgární.

plakát

Bobule (2008) 

Předvídatelné. Trošku naivní. Místy dokonce vtipné.

plakát

Utajený (2005) 

European Film Awards - Best Film 2005

plakát

Žáby (2002) 

Nic moc. Tečka. (Krátký film = krátká recenze.)

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Mět to o 50 - 60 minut míň je to bezvadnej film. Pokud se Ed Zwick snažil o autentiční a působivé zobrazení občanské války, tak se mu to nepovedlo (tady by se měl co učit od Cuaróna - Potomci lidí sice nebyli podle skutečné události, zanechali na mě ale mnohem větší dojem). Pokud ten film zamýšlel, jako obyčejnou honičku za diamantem, tak bych mu přidal 1*. Za otřesnou závěrečnou scénu bych filmu pro změnu 2* ubral. Celkový dojem: 65%.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Absolutně nerealistická ptákovina. Ale dá se na to koukat.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Na můj "nezávislej" vkus je to moc tradiční. Na začátku máme policistu-ztroskotance, který vzápětí vystřízliví, aby mohl na vlastní pěst pátrat po vrazích "obyčejné" prostitutky a přitom mu nikdo neplatí a navíc ho může každou chvíli někdo zabít. Nevím, jestli víte, co je to pojem notorik, ale podle mého názoru by se na to prachsprostej pijan hned po první přestřelce zvysoka vys...pardon vybodl. A po hlášce "zastřelit a zakopat" opravdové zastřelení a zakopání samozřejmě nepřijde. Místo toho se "padouši" začnou s "klaďasama" vybavovat - FUJ, jak typické!!!! Minutu po tom co Jimmymu prostřelí ruku už vesele střílí právě zmíněnou rukou - borec co? NO A TEN KONEC! Podobný jsem viděl snad u dalších patnácti, dvaceti filmů. Na stadionu samozřejmě musí Jimmy="asistent hlavního hrdiny" odklidit cestu "hlavnímu hrdinovi", aby se "hlavní hrdina" posléze mohl utkat v závěrečném "souboji na život a na smrt" s "hlavním padouchem". Hl. hrdina samozřejmě - i když s drobným zraněním - souboj vyhraje. Ale co mě nejvíc namíchlo je úplný konec. Myslím tím ten, až když je "po všem". Hl. hrdina měl problémy s rodinou, které musíme samozřejmě vyřešit, takže se mu kolem krku vrhnou postupně dítě a pak žena. Všechno si vyjasní a v slzách si padnou do náruče. A aby bylo zlu učiněno za dost: Marcone a jeho dostaveníčko s C4. Pak, aby bylo vše kompletní, a aby to působilo jako kompaktní celek - jinými slovy, aby to bylo dost morální - se joeova dcerka přetransformuje z nevychovaného spratka do vzorné americké dcery (to asi aby byla spokojená i paní učitelka, maminka a snad i katolíci). A celé to završíme oholením tatínka-hlavního hrdiny, aby jsme na první pohled poznali, že se polepšil, a že se za své původní chování snad i stydí.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Nevim, nevim, ale ten film je na mě asi moc inteligentní. Nejspíš jsem ho nepochopil, ale připadalo mi, že to byla přes dvě a půl hodiny trvající nuda plná dlouhých, mi nic neříkajících dialogů.

plakát

Playgirls II (1995) odpad!

Kvůli příjemné lechtivosti snímku dám alespoň hodnocení: "odpad!" Říkáte si, proč alespoň, když je "odpad!" to nejhorší, co můžu filmu dát? No, původně jsem totiž tento VÝTVOR hodnotit vůbec nechtěl. Film je taková neskutečná ptákovina, že mi za to hodnocení ani nestál.