Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 476)

plakát

Abigail (2024) 

Zdálo se mi to ? Nebo tam byla ke konci 1 postava úplně zbytečně navíc?

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Spíš drama o 1 hlavní postavě , která to docela sama utáhla . Viděno poprvé a naposledy.

plakát

Naprostý zabiják (2023) 

T L-A Johnson, která hraje Lauren za mlada má úplně stejný kukuč ,jako naše Beata Hrnčiříková , teda , kdyby zůstala dýl na sluníčku.

plakát

Příliš mnoho šéfů (2022) 

Když se tatík šefkuchař vrátí náhodou po 30 letech , nic už není jak bývalo . Moc příjemná komedie z restauračního prostředí. Je to vystavěné právě na těch rozdílech 90. let a současnosti a přesně to se tvůrcům povedlo nádherně vystihnout.

plakát

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) (seriál) 

Valim bulvy , tohle bych do B. Stillera nikdy neřekl .  Perfektně zpacovaná miniserie podle skutečné události z US  z nedávné doby. A já nemám skoro nic , co bych vytknul. Jinak oba  panáčky vykreslili skoro jako jehňátka ale co se člověk dozví z wikipedie , žádní dobráci to teda rozhodně nebyli . Ty tresty , které vyfasovali byli totiž docela zasloužené.

plakát

Operace Camarón (2021) 

Malinko mi přišlo , že scenáristi nevěděli , jakým směrem se vlastně chtějí vydat. Takový průměrný komediální výplach , občas zasahující do parodie a občas se tvářící i vážnějc.

plakát

Přišla v noci (2023) 

Morytát o babě šílené . Jestli mají páni tvůrci takovouhle osobní zkušenost ze své rodiny , tak si opravdu zasluhují mou lítost.

plakát

Blood for Dust (2023) 

Jak Honza ehm Cliff najednou ke štěstí přišel . Je vidět , že S. Dorff už asi nikdy nedostane roli v něčem , co by mělo hodit víc korun. Nicméně já byl docela spokojen , protože tu atmosféru 90. to vystihlo pěkně a navíc mě baví tyhle filmy kdy na to člověk kouká a řiká si potom , jo takhle by to nějak mohlo proběhnout a takhle bych to možná chtěl na místě řešit i já , kdybych neměl plný gatě.

plakát

Pravo na prošloje (1989) 

2. ze 2  hlavních filmových rolí Jiřího Kodeše a po shlédnutí velice rozporuplné pocity. Jako odsouzení stalinských čistek a "přešlapů"  30 let poté a přitom rok před plyšákem ještě takovéhle lezení do řiti soudruhům z vastoku . To si pan režiser snad už nezasloužil.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Posledním dílem mi přišlo , že je to otevřené k další sérii. No tak to bych tvůrcům tedy ani moc nedoporučoval. Ztráta času to úplně nebyla , ale o nějaký skvost se taky rozhodně nejedná .