Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (15)

plakát

Da Vinciho démoni (2013) (seriál) 

Některé komentáře jsou vyloženě vtipné :-) Nechápu, jak někdo mohl čekat od STARZ a Goyera nudný historický dokument. Naopak jsem rád, že seriál obsahuje vše, co jsem očekával já (fanoušek Assassin's Creed i Spartacuse)...

plakát

Lítám v tom (2009) 

George je prostě Pan Herec! Naprosto úžasné. Rád se na tenhle podívám v blízké době znovu a znovu.. a znovu :)

plakát

Svítání (2009) 

Asi jsem od toho moc očekával, ale takové "béčko" fakt ne.. Chaotické, místama až hloupé.. Takový namět a takové zpracování :)

plakát

Zombieland (2009) 

Konečně svěží snímek, který se neutopí v té řece sraček béčkových zombie filmů. Ani chvíli nenudí, navíc Woodyho je v tomhle filmu opravdu nepřekonatelný :)

plakát

The Notorious B.I.G. (2009) 

Pro mě příjemné překvapení :) Tahle hudba mi nic neříká, ale vůbec mi v tomhle filmu nevadila.

plakát

Ve jménu krále (2007) 

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal mega seno, ale kvůli Jasonovi Stathamovi jsem se na to stejně podíval a nebyl jsem vůbec zklamán. Viděl jsem určitě i horší filmy. Jediné výrazné mínus byly ty příšerky, které vypadaly a hýbaly se jak kdyby je dělal někdo před 50-ti lety. Příběh celkem ucházející, dialogy většinou trapné, ale celkově koukatelný film.

plakát

Marley a já (2008) 

Závěr jsem totálně probrečel. Cítil jsem se jako malá holka :) Škoda, že nejlepší herecký výkon ve filmu patří pejsánkovi a ne dvěma hlavním představitelům. (Owena bych snesl, ale Jennifer..)

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Naprosto úžasné! 12 let staré a přitom mě to dostalo jako nejnovější animovaný film se super efektama :) Nádherný příběh, krásné prostředí a vyníkající soundtrack.

plakát

Kat: Válečná zóna (2008) 

Chtěl bych se zeptat těch, co hodnotili film 1 nebo 2 hvězdičkami - Co jste od toho vlastně čekali? Mě osobně se to líbilo, akční béčko jak má být. Ray Stevenson se hodil více do seriálu Řím, ale ani tady nezahrál špatně.