Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Ne často člověk zažije, že po skončení filmu zůstane celý sál sedět jak zařezaný, dokud končící titulky a rozsvícející se lampy nedonutí lidi pomalu vstávat. Přesně to se stalo po projekci Habermannova mlýnu.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Malá holka s velikejma bouchačkama? Proč ne.

plakát

Leon (1994) 

Až neuvěřitelně skvělé.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Mám rád rock. Opravdu mám, ale tohle mě nebavilo. Jedna hvězda za písně, a druhá za závěrečný souboj, který by sám o sobě byl na pět hvězdiček.

plakát

Max Payne (2008) 

Achjo, achjo.. A já se na to tak těšil. Každého z herců a tvůrců bych nechal povinně hrát hru. Pak bych herce vyměnil, stejně jako scénáristu a nové nechal hrát hru, možná by pak pochopili, koho hrají. Kameramanovi a režisérovi bych dal ještě šanci, pak by z toho možná byl dobrý film. Po shlédnutí Maxe Payna vás napadne jednoduchá otázka: "Co to ku** mělo bejt?!". Ani mě tak nemrzí absolutně zmatený příběh, ani to, že Wahlberg hraje Payna, jako mnoho mých známých, ale nejvíc mě naštvala Mona. Vždyť tohle není ona, chováním, ale ani vzhledem jí nesahá ani po kotníky. Hvězdička jednoduše za to, že je to Payne a za obstojné akční scény.Tak na závěr ještě jednou achjo..

plakát

V pasti (2005) 

Skvěle natočené 'psycho'. Ellen Page opravdu září a Patrick Wilson podal taktéž dobrý výkon. O filmu jsem vůbec nic nevěděl a to bych doporučil každému, kdo se na něj chce podívat. Každý čeká, že bude hra na kočku a myš a každý bude zároveň překvapen. Absence hudby mi vůbec nevadila, ve skutečnosti jsem ji v tom napětí ani nezaregistroval. Místy rozklepaná kamera se mi také líbíla - jen umocňovala celkový dojem.

plakát

Juno (2007) 

Ellen Page je naprosto dokonalá. I když celý film stojí jen na jejím výkonu, tak mi nezbývá nic, než dát plné hodnocení, protože Juno mě vážně dostala.