Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Hypnotik (2023) 

Film je neobvyklý jeho zápletkou. Stále vás bude dokola něco překvapovat. První dojem není takový, jaký si režisér představoval a proto vás film ze začátku může malinko znudit. Cca po půl hodině se děj začne rozjíždět a vy se konečně můžete začít koukat. I když se začně něco dít, po chvilce vás to i tak přestane bavit. Jedním slovem je to repetetivní a to až do velkolepého finále. Kde štábu zřejmě došel rozpočet a museli to co nejrychleji ukončit, možná až moc rychlé. Filmu hodně pomahá hlavní postava Ben Affleck, jinak bych hodnoti o dost hůře

plakát

Krakonošův poklad (2017) (TV film) 

Musím říct, že to bylo hrozně moc napínavé, ale stejně jsem nedokázal udržet pozornost. Největším skvostem filmu byly neskutečné reklamy, které mi zůstanou v paměti hodně dlouho. Bohužel reklamy dost silně zastínily celý film. Děj byl opravdu nepředvídatelný, netušil jsem, že najednou paní s obrovským nepřehlédnutelným výstřihem se zamiluje do béčkového herce Krakonoše z Německa, který je zároveň mistrem světa v kuželkách. To jsem jakože faaakt nečekal. Stará babka trpící covidem neboli dávivým kašlem a horečkou, mě taky nějak nezaujala. Jestli by jste se chtěli kouknout na nějakou hezkou pohádku,  tak to vám sice žádnou nedoporučím, ale na tohle se opravdu dvakrát nikdy nedívejte. Každopádně hodnotím 1 z 5. Nezapomenutelný zážitek na 10 minut.

plakát

Hilda a král hor (2021) 

Nevíte, co od toho očekávat? To jsem nevěděl ani já, ale dostal jsem skvělý komiksový a vtipný filmeček. Animace jsou příjemné na sledování, někdo si s tím dal opravdu práci. Pokud máte rádi animované filmy či seriály, tak vám Hilda and the Mountain King určitě nesmí uniknout.

plakát

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021) 

Tohle vůbec není žádný film!! Video na 10 minut ideální, ale pokus o film z toho dělat neměli. Popsal bych to jako příběh psa, který vyzkouší všechny druhy života. Nic víc ani míň. Pořád se to táhne a táhne, neděje se tam nic zajímavého. Ke konci jsem si myslel, že se to trochu zachrání, ale když se díváte a užíváte si emoční scénku, tak vám do obličeje přiletí taková velká facka od vývojářů, že se mi potom opravdu chtělo brečet, jak je mi z toho špatně. Proč to tam nemohli nechat? Opravdu nevím. SPOILERY: Jen ujasním lidem, co jsem přesně měl na mysli. Pes doběhne na pohřeb, kde to vypadá, že je pochovaný jeho první páníček, který ho zachránil a staral se o něj, než Gump POPRVÉ zmizel. A najednou BUM, obrovská facka, zjistíme, že to není jeho pohřeb, ale on tam je jen kvůli tomu, že hraje v kostele na varhany. Ze smutné scénky se najednou stane ubohý konec. Hrůza.

plakát

Zlověstné ticho (2007) 

Konečně nějaký pořádný horor, který umí nastavit tu pravou napínavou atmosféru. Loutka Billy vás bude celý film znepokojovat a její "pohyby" jsou zvládnuty naprosto perfektně například jeho čočky, ó můj bože. Oceňuji, že tento horo, jako každý druhý, není o zabíjení, ale je o záhadné vraždě. Musím se přiznat, že konec jsem vůbec nečekal, dost mě překvapil.  Celkově tento film hodnotím 85 %. Jednoduchý děj, skvělá atmosféra, ne až tak dobré výkony herců, ale za to aspoň trochu strašidelné.

plakát

V pasti (2018) 

Hodně na vysoké úrovni, i když bych místo hororu zařadil V pasti do filmů mysteriózních. Moc se nemluví, ale to vás nemusí mrzet. Skvělé záběry, topový herecký výkon Sandry Bullock a zajímavý děj, který vám bude postupem času zcela vysvětlen, co se vlastně stalo. Skákání mezi přítomností je po chvilce už trochu otravné. Jsou momenty, kdy jste 5 let v minulosti jednu minutu, pak se objevíte v přítomnosti chvíli a pak zase v minulosti.  Taky by emočně smutné scény mohly být delší, aby se divák více oblíbil postavy. I přes otravné skákání času a nedostatečně dlouhé smutné scény je film V pasti dost solidní film, který stojí za to.

plakát

Chuckyho sémě (2004) 

Pro upřesnění bych tomu opravdu neříkal horor. Je to připitomělá komedie o panenkách, které teď nemají vražedné sklony. Obsahuje teenagerský humor. Pokud čekáte strašidelné a brutální scény plné krve, tak vás musím zklamat. Taková dobrá oddechovka, když si chcete dělat jiné věci, ale chcete mít puštěnou nějakou kulisu.

plakát

Hubieho Halloween (2020) 

Pro mě osobně to je neskutečně zábavná komedie. Adam Sandler si napsal sám sobě film, který je přesně podle jeho představ. Sledoval jsem to s rodinou a musím se přiznat, že jsme se u toho opravdu hodně bavili. I když Hubieho vada řeči mi na začátku vadila, tak po krátké chvilce jsem si na to zvykl a začalo mě to na něm bavit. Žádná větší chybička se nenašla. Pokud se chcete opravdu pobavit, tak vás tento film určitě nezklame. Někteří tady píšou, že jim vadí, že film nemá žádný děj. To jsem teda nepobral. Není to žádný děj na oskara, ale proboha lidi, tohle má být komedie a to ten film zvládl na jedničku.

plakát

Nikdo nevyvázne živý (2021) 

86 minut? Všechno, co se tam stane, bych dokázal shrnout do 6 vět. Mexičanka se ubytuje v divném hotelu. Objevuje divné bratry. Bratři unášejí ženy do sklepa. Zabijí ženy ve sklepě. Mexičanka je odvlečena do sklepa. Fakt nějaká divná trapná nestvůra vyleze z fakt divný kostky. Sice má tento film nesmírně jednoduchý děj a neskutečně zvláštní konec. Navíc jednoduchý děj nemusí být hned špatná věc, pokud si to neuvědomíte, že se ve filmu prakticky pořád nic neděje a pořád se jakoby scény opakují, pak jste v pohodě a děj vám vadit nebude. Nicméně film měl pěknou atmosféru. Scény ve vás vyvíjí napětí, když je záběr, jak se naše hlavní hrdinka plíží a za ní stojí přízrak ženy, pokud se už zakoukáte, tak se vám oči od obrazovky budou odtrhovat pryč opravdu těžko. A co ten konec? Byl to zajímavý nápad, ale jen možná v hlavě Santiaga Menghiniho. Nic moc, jenom koulíte očima, na co se právě díváte. Konec naprosto zničil celý film. Nic víc než 3 hvězdy si to nezaslouží.