Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// PLUS: mám rád Chuckyho už od dob první Dětské hry, líbí se mi, že se to nebere vážně, nová zápletka je zajímavá MÍNUS: je tu pár nechutností, které se nemusí líbit každému, občas se trochu opakuje nebo vykrádá sám sebe./// Shrnutí: Chuckyho sémě nepřímo navazuje na předchozí Chuckyho nevěstu. Díky spojení těchto dvou milenců vznikne jejich potomek, se kterým je tady největší sranda, když nepočítám Chuckyho hlášky. Je středobodem příběhu a vše se točí kolem něj a jeho "rodičů". Potěší menší role Hannah Spearritt. Bavil jsem se výborně, jen bych příště uvítal čistokrevný horor./// Celkem 77%/// ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se u takovéhlo filmu ani nerozepisoval, prostě bych tam napral neutrální 3* a šel dál, ale tady to dopadlo trochu jinak. Za prvé musím říct, že děj je stupidní a plitký až hanba, ovšem odkazy na hororové klasiky, prvky rodinného dramatu a opravdu ujetý humor mě vážně dostaly. Tohle je přesně typ filmu, který když si pustíte v uzoufání nudném letním odpoledni, tak Vám alespoň trochu zvedne náladu, čímž se vlastně splní jediný účel tohohle projektu. Chuckyho sémě bylo vytvořeno prakticky pro zábavu a proto k němu tak musí člověk (divák) přistupovat, tedy s obrovskou nadsázkou. Když právě na toto přistoupíte, zjistíte, že se jedná o zábavný kousek, pokud ne, pošlete Chuckyho do pekel. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Posledný diel z Chuckyho, čo mi z nejakého dôvodu stále unikal. Možno z dobrého dôvodu. Nie som si istý, či odceňujem takýto čiernohumorný prístup, kde síce je aj gore, niektoré trestuhodne CGI, ale utopené v hláškach, narážkach, vtípkoch a cynickom humore. Chucky vyzerá dobre, odsýpa to, je to dobre nakrútené, ale oveľa milší je mi prístup konzervatívnych prvých troch dielov, alebo čiastočná vážnosť dielov ďalších. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už jsme viděli na DVD. Pamatuju jak nám to táta přinesl domů a to dívko mám do dneška :) Jo tak tenhle díl je už největší komedie :D Opět tady hraje Jennifer Tilly, ale je to spíš taková její parodie, protože hraje sama sebe a tady se chová jak hrozná kráva :D V předchozím dílu to byla sexy dračice, tady se chová úplně jinak, no a ten negr Redman to byl fakt dement :D Je tady zase i její panenka Tiffany. Je tady nová postava panenky Glen neboli Glenda a je to syn Chuckyho a Tiffany. V tomhle dílu snad Chucky hláškuje nejvíc ze všech dílů. No a to jak ho dabuje v češtině Bohdan Tůma je strašná prdel, zní úplně stejně jako Cartman ze South Parku :D Skvělý sprostý hlášky Tůmy, připomínal mi hodně Cartmana. Krve je tady hodně a zas úplně jinačí atmosféra, je to už víc komedie, ale Chucky to zachraňuje a bavilo mě to hodně. Líbil se mi na konci v titulcích cover od kapely Blondie - One Way or Another - Song nahrála kapela Full Blown Rose. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla první díl Chuckyho, byla jsem ještě malý svišť. Dost jsem se ho bála. Nemohla jsem ani spát se svým oblíbeným plyšákem. No co kdyby náhodou měl v sobě taky ducha nějakýho zabijáka?? Cca po 10 letech jsem se jukla na Chuckyho sémě, strašidelný duch se vypařil a zůstala jenom zábava :o) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Herec Jason Flemyng povedal, že Seed Of Chucky je jediný film, ktorý by najradšej vymazal zo svojej filmografie. "Bol som oblečený ako Santa, mal som byť zavraždený bábikou, celé sa to dialo kdesi v Rumunsku a tak som rozmýšľal: Kde som spravil chybu?" (beso74)
  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)

Reklama

Reklama