Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo štvrtej časti "Chuckyho nevesta" (Bride of Chucky), ktorá bola natočená v roku 1998, sa Chucky zoznámil so svojou láskou Tiffany Valentine. Padli si do oka a okrem toho, že rozpútali vražedné besnenie, tak sa im podarilo splodiť aj potomka. Ten sa ku Chuckymu a Tiffany pridáva v nasledujúcej (piatej) časti z roku 2004, aby im bol nápomocný pri potlačení ich závislosti na vraždení. Toto pokračovanie Chuckyho príbehu nesie názov "Chuckyho potomstvo" (Seed of Chucky). Je to celé hodne uletené. Crazy horrorová komédia. Aj keď Chucky neustále hádže drsné vtipné hlášky, v zrovnaní s perfektne zábavnou predchádzajúcou časťou je tento titul predsa len o poznanie slabší. ** ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

To co Jack Bender podělal v Child's Play 3 a Ronny Yu podělal v Bride of Chucky ještě víc, to Don Mancini v Seed of Chucky kurevsky vynahrazuje! Konečně to má smysluplný začátek s nepřiposraným a nudným dějem! A co víc, jako hororová komedie to je bezvadné! Mancini z Chuckyho opět udělal postavu, kterou jsem v prvních dvou dílech tak miloval. Cynického, černým humorem sršejícího vraha, kterému, oproti Bride of Chucky, Tiffany skvěle kontruje a vytváří tak skvělou dvojku. K nim se přidal jejich potomek Glen, Glenda chcete-li, který sice může ze začátku působit trochu že tam je "navíc", ale k příběhu patří a později ve filmu je skvělý. Skvělá hororová komedie se suprovým černým humorem a zábavným dějem. Díky Donu Mancinimu že po dvou předchozích sprasených dílech mi přichystal tak dobrý film a hlavně, že mi vrátil Chuckyho. :) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela husty. Scenaristum uz asi hrablo, takze z pokracovani Chuckyho udelali "rodinny drama" a netroufam si tipovat, co bude priste. Ale kdyz myslim rodinny drama, samozrejme to je hlavne cerna komedie se spoustou hlasek a par dobrejma vrazdama. A do toho vseho se porad resi Tiffany a Chuckyho syn Glen - Glenda. Co se tyce smrti, tak jsou spravne krvavy, ale neni to nic hororovyho, vsechno je totiz podany s humorem. Navic diky delce film nezacne nudit a ty loutky jsou fakt vymakany. A krom toho tu je jeste docela slusnej pribeh, ale vic jak na 3* to nevidim. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Bride of Chucky a Seed of Chucky sú až nepochopiteľne dobré resuscitácie série, ktorá od svojho vzniku stála iba n pár podarených monetoch s vraždiacou bábikou. Dva spomenuté diely posúvajú celý koncept do veľmi bystro-ironickej roviny a čo viac, dokazujú, že zázraky sa dejú aj uprostred horrorových sérií. A to dodáva chuť a motiváciu ich sledovať celé. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ideální výplach. Dlouho jsem se podvědomě na tuhle sérii chystala, už v době Chuckyho nevěsty jsem četla aktuální články z natáčení v Horror magazínu, ale po seznámení se s kauzou vraždy Jamese Bulgera, jsem sérii zavrhla. Na druhou stranu, jestli se s příchodem Jennifer Tilly stala z Chuckyho jen hororová komedie, můžu ty poslední dva filmy akceptovat. Jako žánrová změna je to velice příjemné, najmë pro rozklíčování různých odkazů, vtipy mají dobré načasování a Jenn Tilly je jednoduše výborná (hraje doslova sama sebe). ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)

Reklama

Reklama