Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár se nastěhuje do svého prvního bytu a poznají tady zrzavou pihovatou panenku. Brzy zjistí, že v jejich domě je něco hodně zlého... (JasonCZ)

Recenze (3)

Lajty 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je řekněme amatérský film pro fanoušky Chuckyho se to docela povedlo. Stopáž je parádní a příběh se ihned rozjíždí co klasického krváku, který můžeme s Chuckym předpokládat. Místy amatérské, jindy zase docela povedené záběry. Za mě průměr, vzhledem k dlouhému seznamu filmů o Chuckym, které se povedli více. Ale jak říkám, dělali to nadšenci do Chuckyho a snaha se jim určitě upřít nedá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Child's Play se podobně jako jiné známé hororové série těší velké fanouškovské přízni a tak není nic nového pod sluncem, že i panenka Chucky se dočkala několika amatérských snímků. Tento fans projekt už viditelně musel stát i nemalý peníz, protože jsou zde použity celkem zdařilé speciální efekty. Samozřejmě se nejedná o žádné veledílo, ale během hodinové stopáže si diváci přijdou na své. Je zde k vidění několik vcelku solidních scén, ve kterých nechybí místy slušná atmosféra, krev a násilí. Jen na scénáři a samotných dialozích se mohlo zapracovat ještě o trochu více, ale to už bych chtěl asi moc.    Herecké výkony nejsou nějak oslnivé, ale s tím se dalo počítat. Hlavní roli zde hraje pihovatá zrzavá panenka se zvráceným smyslem pro humor, jejíž nejoblíbenější zálibou je zabíjení. A ta se povedla. K vidění je hned několik děsivých grimas, zabít ji taky nebude nic jednoduchého, o čemž se hlavní hrdina Michael přesvědčí hned několikrát a v neposlední řadě, svým obětem absolutně nic nedaruje. Jen škoda několika zbytečně hluchých a nudných míst/pasáží. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro Chucky mám celkem slabost. Ale poslední dva celovečeráky Cult of Chucky(2017) a Child's Play(2019) kde se Chucky objevil byly otřesný. O tomhle hodinovým kousku jsem věděl ale prostě a jednoduše jsem na něho v té záplavě filmů zapomněl. Ale jak je vidět už jsem si na něho vzpomněl a proto teď píšu tenhle komentář. Tenle 60minutovej počin se vrací úplně na začátek do doby kdy Charles Lee Ray vdechl Chucky život. Faktem ale je, že jde o amatérskej počin, zřejmě od fanoušků pro fanoušky. Beru to v potaz. Není to vůbec špatný ale, že by to mělo být v červených číslech to si osobně nemyslím. Za mě je tenhle film řádně nadhodnocenej. 2,5/5 ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o druhý film o Chuckym, na kterém se nepodílel Don Mancini, který postavu Chuckyho vymyslel. Tím prvním filmem byla Dětská hra (2019). (Lajty)

Reklama

Reklama