Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

Darren98 

všechny recenze uživatele

Jako skálopevný fanoušek postavy Chuckyho napříč nanejvýš nadprůměrnými filmy o mém nejoblíbenějším záporném protagonistovi, kterému od malička fandím během děje, ale nikdy v cílové rovince jeho plánů, jsem na výsost spokojen, jak kvalitním a loajálním (sáze i fanouškům) seriálem pokračuje jeho zlodružství. Přes bohatou konkurenci populárnějších slasherů a 2019kový remake odolává Manciniho scénáristická i Dourifova dabovací chlouba zubu času, a nejen že nezastavuje vyprávění (jež oběhlo kolo žánrů přes akční horror po meta komedii) ve stylu původního poctivého thrilleru, ba dokonce zadostiučiněně doproplétává nejzásadnější charaktery napříč dekádami. Jakmile se na scéně objeví animatronicky výrazně pokročilější Charles Lee Ray, nostalgicky s sebou navrací jak své antihrdinské charisma tak i půvab ostatních rozřezávačů 80tých let. Přestože ústřední Jake doplňuje příběh bez problémů a překvapivě nenuceně funguje jako homosexuální puberťák, oblíbil jsem si víc zprvu nepříjemnou Lexy spolu s jejím plynulým charakterovým vývojem a s jejich ojedinělým vztahem, neméně také její pozoruhodnou mladší sestrou Caroline. Nicméně víc než Chuckyho neutuchající legrace mi pozornost kradly pouze vynikající Fiona Dourif a akta-xové duo přeživších z Chuckyho Kultu. Celkem tedy po více než bonusových flashbacích, kompaktnímu gradujícímu ději atmosférického městečka za poslechu hudby renomované z počátků i závěrů filmové linie a náramně zábavné fantastické osmé epizodě nemůžu prakticky jinak, než ohodnotit nad 90%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mestečko Hackensack sa ocitne v krízovej situácii, pretože sa tu v krátkom čase odohrá viacero záhadných vrážd. Každá z nich je nejakým spôsobom spojená s Jakeom (Zackary Arthur) a jeho bábikou. Nikto ale netuší, že sa na pozadí odohráva súboj medzi partiou tínedžerov a sériovým vrahom. - Na Syfy dosť slušné, aj keď sa tu nájde kopec nedostatkov. Tým najväčším je to, že deti hrajú lepšie ako dospelí herci, na ktorých výkony sa tu nedá pozerať. Taktiež mi vadilo to, že postavy z predchádzajúcich častí Child's Play série sú sem natlačené ako keby nasilu. Inak ale všetko v pohode. Dej ubieha rýchlo a tvorcovia sa neboja nechať zavraždiť aj postavy, u ktorých by som to vôbec nečakal. Chucky má namakané prevedenie a super old school hlášky, ktoré popri tom LGBTQ+ panderingu hlavných postáv aspoň trochu pripomínajú staré časti. Hudba je fajnová a jesenná atmosféra malého mestečka zasiahnutého vraždami vás vtiahne, takže je trochu škoda, že to bolo skrátené o dve epizódy. Nábeh na druhú sériu je dosť dobre rozohraný, takže som zvedavý, či sa podarí dať dokopy. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Chucky začal hodně slibně (až na dost nesympatickýho fracka v hlavní roli), ale když se zhruba v půlce objevila opět extrémně přehrávající J.Tilly s jejím odpornym ječákem a rozjela se tam totálně trapná černo-bílá, pubertální homo-romance, už to ani Chucky a jeho libový mordy nedokázaly zachránit. 3,5* ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S kolomažu v prdeli, skončíš s Chuckym v posteli"! Len toľko na margo tohto bukvicoidného kvašáku. To je naozaj tak ťažké akceptovať, že drvivá väčšina fanúšikov sú heterosexuáli a nechcú tam vidieť buzíkov?! Najväčším hororom bolo, keď sa 14ročná! buzna prechádza po škole s polmetrovou bábikou v náručí... A preto to záverečné žobračenie o dotáciu ďalšej sezóny vyznieva ako bad joke - nech vám to zasponzorujú 4% qeer filcky! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Menšiny check, queer check, queer menšiny check. První 3 díly ok a flashbacky spíš otravný, od 4. dílu spíš naopak. Teen Charles ňuňu, adult Charles seksi skoro jako její taťka. Zbytek současného dění střídavě utrpení, v čele s umělohmotným šklebícím se nehercem v hlavní roli (ne Chucky). Závěrečné slovo hřejivé. ___ Zajímavosti: Blonďaté bréce je 13, je suis Opočenský. ()

Galerie (223)

Zajímavosti (31)

  • Panenka Good Guy, do které se Chucky převtělil, se jmenuje Tommy. Je to odkaz na film Dětská hra 2 (1990), kde Chucky zničil také Good Guy panenku se jménem Tommy. (Lajty)
  • V epizodě zazní píseň „You Were Good To Me“ od Jeremy Zuckera & Chelsea Cutler. (Duoscop)
  • Ve 28. minutě je na notebooku vidět fotka, která odkazuje na film Dětská hra (1988). (Duoscop)

Reklama

Reklama