Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chuckyho Nevestu mám z celej tejto série najradšej. Pôsobí omnoho odľahčenejšie, uvoľnenejšie ako predchádzajúce diely; ku starému známemu Chuckymu sa pridáva ďalšia reinkarnovaná panenka Tiffany; švih tomu dodáva zaujímavá práca s kamerou a hutný rockový soundtrack; celé je to vystavané na pozadí klasického teenagerského love-story; ale rozhodne nezabúda na svoje horrorové korene. **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

🎀✨ 𝕭𝖆𝖗𝖇𝖎𝖊, 𝖊𝖆𝖙 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 𝖔𝖚𝖙. ☆˖⁺ tak tohle bylo legendární! geniální hlášky, skvělí herci, úžasný scénář - bavila jsem se od začátku do konce. — chucky a jeho manželka tiffany se vydávají na cestu do new jersey, aby zde získali náhrdelník charlese lee raye, s jehož pomocí se hodlají převtělit z panenek do nového (lidského) těla. společnost jim dělají jade a jesse, mladý pár, který utíká před přísným strýčkem jade, jenž nepovoluje jejich zakázanou lásku. brzy se ale dostávají do bludného kruhu záhadných vražd a zjistí, že i panenky mohou vraždit… || ❝𝐈'𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐢𝐞𝐟 𝐨𝐟 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐜𝐞, 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭. 𝐈 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭. 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐱𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐢𝐟 𝐈 𝐰𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨 𝐫𝐮𝐧 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐨𝐝 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐨𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐬 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐥𝐨𝐨𝐤 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐞𝐚𝐫'𝐬 𝐄𝐯𝐞, 𝐝𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐦𝐞?❞ 👰🏼‍♀️🔪💋 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká napínavou hororovou jízdu, bude hodně zklamanej. Kdo, stejně jako já, nebude po vyčerpání původního námětu nic moc očekávat, bude aspoň trochu spokojenej. Stylizace pokračování série do ujetý černý komedie byla pro mě příjemnou změnou. Napětí sice neni tolik, ale zábavy je naopak spoustu (třeba třetímu dílu naprosto chybělo obojí). Neni teda nouze o Chuckovy hlášky a nově se přidaly i různý popkulturní odkazy (nejen v rámci hororovýho žánru) nebo představení panenek jako bytostí, který maj svoje touhy a potřeby :-D Zábavná ujetá podivaná, tři silnější hvězdy. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná hororová komédia, ktorá je znovuzrodením kultového Chuckyho. Má iba priemerný príbeh o žene, bývalej partnerke sériového vraha prevteleného do bábiky, ktorá sa ho rozhodne znovuzrodiť, ale Chucky ju zabije, prenesie do tela ženskej bábiky a spolu sa rozhodnú vydať na dlhú cestu za pôvodným vrahovým hrobom. Ale na to potrebujú odvoz a keďže za sebou zanechávajú mŕtvoly, podozrenie padne na dvoch zamilovaných, v ktorých aute sa nachádzajú. A tí sa snažia za každú cenu prežiť. Spracovanie pôsobí len priemerným dojmom, film má síce celkom svižné tempo a minimum hluchých miest, chválim aj výraznejšie sa priblíženie ku komédii na úkor hororu a aj štýl road movie tu celkom sadol, ale inak ma tu dej moc nezaujal, takže ak práve nemá priestor nejaký zaujímavý moment, tak to celé pôsobí až príliš priemerne. Samotných úmrtí tu je celkom dosť a som s nimi aj pomerne spokojný. Sú slušne krvavé a niektoré aj nápadité, zaujal ma odkaz na Hellraisera, celá situácia s podpálením policajného auta, ale aj iné. Trochu ma tu sklamal humor, viaceré hlášky sú výborné a niektoré dialógy zábavné, ale napriek tomu som očakával väčšiu porciu čierneho humoru a odkazov. Hlavným kladom filmu sú bezpochyby samotné bábiky, hlavne už tradične skvelý Chucky, ale ani nová Tiffany moc nezaostáva, opäť nechýbajú ich výborné pohyby, grimasy a samozrejme ani reči a tu sa kľudne dajú označiť za hlavné postavy. A čo sa týka hereckého obsadenia, tak to ma veľmi sklamalo, nebavil ma vôbec nikto a Jennifer Tilly je navyše aj otravná, ale aspoň dlho v ľudskom tele nevydrží. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, ale z tohto scenára už viac vyťažiť nedokážu. Chuckyho nevesta je podľa mňa najslabší film s Chuckym, pôvodná trilógia a aj nasledujúci film ma zaujali viac. S viacerými stránkami som plne spokojný, ale scenár a postavy sú s prehľadom najhoršie a vraždy a čierny humor to až tak dobre zakryť nedokážu. Objektívna kvalita filmu- 56%, film sa páči mne na 58%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)
  • Film sa odohráva mesiac po udalostiach tretej časti. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama