Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Americký vlkodlak v Londýně (1981) 

Neuvěřitelná věc! "Horrový" béčko z osmdesátek. Absurdní příběh a šílený dialogy. Nicméně určitě se u toho pobavíte.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Myslela jsem si, že Superžraloka, co chodí po ploutvičkách na pláži a postaví se tanku, už nemůže nic překonat. Ale mýlila jsem se, Žralokonádo je zatím největší pecka z těhle žraločích šíleností. Budete se smát celý film a na konci se připravte na největší nálož. A Steve z Beverly hills, který zachraňuje všechny a všechno baseballovou pálkou, pistolkou, rukama a motorovou pilou, to celý jenom vyšperkoval!

plakát

Bídníci (2012) 

Bylo to dlouhé, předlouhé. Zpívalo se skoro celých 157 minut. Komentář MrHlad je hodně trefný. I přesto, že místy jsem husí kůži měla, tak na čtyři hvězdičky to zkrátka není. Čekala jsem od toho mnohem víc.

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Odmyslete si, že nenávidět Justina Biebera je asi taková móda, jako to, že ho všechny čtrnáctiletý holky milujou. Odmyslete si, že nejste zrovna na popík. Všichni jsme v dětství miliovali nějaký skupiny a zpěváky a každá doba má svýho Justina Biebera. Ač jsem si taky nejdřív pomyslela, že to bude totální sr..., tak po náhodném shlénutí v televizi musím říct, že není. Filmový skvost sice asi taky ne, ale dát odpad jen proto, že Justina prostě nesnáším mi nepřijde moc fér.

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Je to spíš průměr, taková příjemná věc na nedělní odpoledne, když nechcete nic náročného. Za babičku, ale musím dát 4 hvězdičky, ta byla dokonalá! :-)

plakát

Pomsta mravenců (2008) (TV film) 

Hvězdička za to, jak to vlastně bylo vtipný. Řekla bych, že to může docela konkurovat Megapirani.

plakát

Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko (2011) 

Z knížky jsem byla naprosto uchvácená a je určitě lepší než film. Přesto dávám i filmu pět hvězdiček, protože na mě působil přesně tak jak jsem si přála, aby působil.....

plakát

Moje první svatba (2011) 

Celou dobu to vypadalo na hvězdičky spíše tři, konec mě ale nakonec přesvědčil, abych dala čtyři. Takových 68% to u mě má.

plakát

Glen, nebo Glenda (1953) 

První film od Eda Wooda (jestli budou nějaké další opravdu nevím). Zasmála jsem se? Ano, velice. Námět? Řekněme, že na tu dobu ucházející. Provedení? Šílené a místy úplně nesmyslné. Tomuhle filmu buď musíte dát hvězd hodně a nebo málo. Já se přikláním k té horší variantě a není to kvůli nesmyslnosti Bely nebo nezapadajícím scénám, ale kvůli tomu, že na poměrně krátkou stopáž jsem se až moc často koukala, kdy už bude konec.